Projecte del fons del Cos Europeu de Solidaritat (antic Servei de Voluntariat Europeu) titulat “Embrace”.

Hauran dos viatges , d’una duració d’entre 2 setmanes i 1 mes, durant els mesos de juliol i agost dels estius de 2021 i 2022, als següents destins:

–  Centre d’Integració i atenció a persones refugiades del Servei Jesuïta a Refugiats a Zagreb (Croàcia). Un grup format per 10 persones voluntàries cada any.

– Els camps de persones refugiades de Bihac i Velika Kladusa a Bòsnia Hercegovina. Dos grups formats per 10 persones voluntàries cadascun, cada any.

Els vols i despeses d’estada estaran coberts pel projecte, i les persones que viatgen s’incorporaran a les activitats pròpies del funcionament dels centres de destí. Des de Entreculturas, gestionaran aquests viatges, així com la formació prèvia i posterior del grup de voluntàries i voluntaris.

Les persones que viatgen hauran de tindre entre 18 i 30 anys, tindre nacionalitat d’algun país de la Unió Europea, així com tindre coneixements de anglés i una alta sensibilitat i interés per al treball amb persones migrants i refugiades.

Com inscriure't en l'oferta

És imprescindible enviar una sol·licitud a través de l'enllaç adjunt, en el qual es detalla tota la informació sobre el projecte.

1. Registra't en el portal del European Solidarity Corps: https://europa.eu/youth/solidarity_es

2. Una vegada registrat, entra en aquest enllaç i envia la teua sol·licitud de participació fins al 30 de novembre:
https://europa.eu/youth/solidarity/placement/20162_en

La sol·licitud pot rescindir-se posteriorment, però no podrà ser valorada cap persona que no s'haja inscrit al programa a través d'aqueix enllaç, per la qual cosa és molt important que qualsevol persona que vulga participar s'inscriga.

Desplaça cap amunt