Involucrar-se en SETEM CV ajudarà a que l’organització continuï impulsant multitud de projectes. Una de les millors maneres de conéixer-nos i participar activament en el nostre projecte de transformació social pot ser sens dubte l’opció de col·laborar amb nosaltres colze a colze. D’aquesta manera, compartiràs de primera mà les motivacions, les emocions, l’ètica i les formes de treball amb les quals diàriament duem a terme la nostra labor.

Actualment estem impultsant el projecte “De la banca armada a la banca ètica – Fase IV. Per una ciutadania i una universitat pública sensibilitzada i mobilitzada pel foment de la pau i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a la Comunitat Valenciana“, un projete de SETEM CV finançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

Busquem gent que vol implicar-se en la transformació social a través de la formació en ARTivisme per a la transformació social 2.0 – Campanya Banca Armada i del nostre grup de comunicació per fomentar el coneixement del consum responsable i de les finances ètiques i solidàries entre la societat valenciana. T’hi sumes? Escriu-nos a educacioncv@setem.org i ens posarem en contacte amb tú el més aviat possible!

Com inscriure't en l'oferta

Per a inscriure't en aquesta oferta, envía'ns la teua carta de motivació juntament amb el teu cv a l'adreça educacioncv@setem.org, tot indicant a l'asumpte "Voluntariat per a la campanya Banca Armada". Ens posarem en contacte amb tú el més aviat possible.

Moltes gràcies pel teu interés!

Desplaça cap amunt