La Fundació Pau i Solidaritat PV, organització no governamental per al desenvolupament (ONGD) de Comissions Obreres del País Valencià, promou la transformació social i econòmica cap a un model de desenvolupament humà sostenible, amb l’objectiu de contribuir a la construcció d’una societat justa i equitativa. Amb aquesta finalitat, acompanya i dona suport a organitzacions sindicals i socials de base del Sud en els seus processos de desenvolupament. Així mateix, promou la reflexió crítica en el nostre entorn social i laboral per a aconseguir una societat civil compromesa que qüestione i actue enfront del desigual model imperant.

En estos moments Pau i Solidaritat PV obri un procés de contractació amb l’objectiu d’incorporar a la seua seu a València a una persona en l’àrea d’educació que compte amb experiència en la realització de xerrades, tallers i formacions en centres educatius sobre Drets Humans i amb capacitat per a plantejar activitats i elaborar recursos i materials de formació i sensibilització sobre Drets Humans, ODS i matèries afins.

 

Descripció del lloc:

La persona seleccionada s’integrarà en l’equip de l’Àrea d’Educació per al Desenvolupament i Sensibilització de la Fundació Pau i Solidaritat PV, participarà en el desenvolupament del pla de treball de l’organització desenvolupant tasques relacionades amb l’execució, el seguiment i la justificació de projectes i programes d’EpD i sensibilització.

 

Funcions i tasques:

● Acompanyar, desenvolupar i dinamitzar sessions formatives i activitats de sensibilització presencials, o en un altre format dirigides a diferents col·lectius i especialment a centres educatius.

● Implementació d’activitats: cursos, tallers, xarrades, jornades i uns altres esdeveniments de caràcter educatiu.

● Elaborar, preparar i/o revisar els recursos i materials pedagògics i de sensibilització, així com els entorns virtuals necessaris per al desenvolupament de les activitats.

● Contacte i coordinació amb centres educatius per a la presentació, acompanyament i realització d’activitats vinculades amb els projectes

● Elaborar informes intermedis i finals i totes les tasques que puguen sorgir relacionades amb els projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització de l’àmbit de l’educació formal (seguiment, avaluació, gestió documental, anàlisi i retroalimentació per a l’aprenentatge de l’organització, socialització de resultats…) d’acord tant amb les normes dels finançadors com amb els criteris, els principis i els plans de treball de la Fundació.

● Suport a l’estratègia de comunicació de l’entitat, acompanyament al desenvolupament i posada en marxa d’accions de comunicació i sensibilització.

● Desenvolupament d’altres funcions i tasques que contribuïsquen a l’assoliment dels objectius de l’entitat.

 

Perfil requerit:

● Titulació mitjana o superior (preferiblement en Ciències Socials o Educació, o titulacions afins).

● Coneixements en metodologies i eines pedagògiques habituals de l’educació formal i informal.

● Coneixements i/o experiència en la gestió del cicle del projecte.

● Experiència en la realització de xerrades, tallers i formacions, especialment en centres educatius.

● Capacitats per elaborar itineraris formatius i/o programacions d’aula.

● Experiència en el plantejament i desenvolupament d’activitats i en l’elaboració de recursos i materials de formació i sensibilització sobre Drets Humans, ODS i matèries afins.

● Capacitat per a treballar en àmbits escolars i educatius.

● Disponibilitat per a viatjar dins del País Valencià periòdicament, ateses les mesures oportunes segons la situació sanitària.

● Excel·lents dots de comunicació oral i escrita.

● Capacitat d’organització, d’anàlisi i de síntesi.

● Coneixements alts de valencià oral i escrit.

 

Consulta més informació sobre aquesta oferta de treball ací.

Com inscriure't en l'oferta

Cal remetre candidatures (CV i carta de motivació) a l'adreça pauisolidaritat@pv.ccoo.es, i indicar en l'assumpte “Tècnic/a EpD FPSPV”.

Desplaça cap amunt