La Coordinadora d’Associacions de VIH i sida de la Comunitat Valenciana cerca a una dinamitzadora o un dinamitzador del voluntariat. El treball consisteix a realitzar la captació, gestió documental, formació, motivació i acompanyament del voluntariat participant en els projectes de l’entitat. Per a l’execució del lloc es requereix, entre altres, la realització de les següents tasques:

  • Captació, motivació, i formació del voluntariat, organització i dinamització de grups de treball, recollida i devolució de propostes i conclusions d’avaluació de les accions formatives i d’intervenció del voluntariat.
  • Gestió d’espais d’intervenció del voluntariat, desplaçaments, manutenció, despeses, assegurances i una altra gestió documental, a més de tasques administratives pròpies del lloc.
  • Disseny d’enquestes, recollida i tractament de dades d’aquestes. Suport en la coordinació de l’edició de documents resultants.

Com inscriure't en l'oferta

Pinchar en el enlace de más información que les dirige a la web donde se ha publicado la oferta. Una vez allí, al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que la ha publicado.

Desplaça cap amunt