Publiquem els Termes de Referència per a la contractació d’una consultoria per al disseny i l’execució de l’estratègia de comunicació de la campanya per la celebració del Dia Mundial del Comerç Just 2021 en la Comunitat Valenciana.

Els objectius de l’estratègia de comunicació de la campanya Dia Mundial del Comerç Just en 2020 són:

  • Explicar a la ciutadania què és el comerç just, quins són els seus principis fonamentals i quin és l’impacte positiu que té als països empobrits.
  • Sensibilitzar sobre la necessitat de fer un consum més responsable amb les persones i el planeta, i sobre la necessitat de donar suport al comerç just.

Es requereix experiència demostrable en el disseny i la implementació de campanyes de comunicació en el Tercer Sector en la Comunitat Valenciana.

Es valorarà el coneixement de l’àmbit de la cooperació internacional al desenvolupament i/o el comerç just.

 

Com inscriure't en l'oferta

La presentació de l'oferta haurà de realitzar-se per correu electrònic a l'adreça comunicacion@cvongd.org. El contingut de l'oferta haurà dé referir-se, almenys, als següents apartats:

a. Proposta temptativa d'accions comunicatives en xarxes socials.
b. Currículum professional, on es detalle l'experiència segons els requisits establits.

El termini per a presentar la proposta acaba el 9 de març de 2021, a les 24 hores. La informació complementària pot consultar-se en els termes de referència, punxant en "Més informació".

En cas de no rebre propostes que s'ajusten a les condicions del servei, la Coordinadora Valenciana d'ONGD es reserva el dret a declarar deserta la convocatòria i/o ampliar el termini de presentació de candidatures.

Desplaça cap amunt