Li convidem a participar en la licitació per a la contractació dels serveis externs per a realitzar la campanya de comunicació del projecte “Integració de l’educació per al desenvolupament en l’educació de persones adultes – fase 3. Gènere, Migracions i canvi climàtic”, co-finançat per la Generalitat Valenciana.

L’objectiu d’aquesta consultoria és el disseny, implementació i mesurament d’impacte de la campanya de comunicació en línia del projecte. Amb aquesta campanya es persegueix:

  1. Acostar a les persones implicades en l’educació de persones adultes (principalment personal docent i alumnat) i la població en general a les temàtiques relacionades amb el desenvolupament sostenible i els objectius de desenvolupament sostenible (especialment els relacionats amb el Canvi Climàtic les migracions i la igualtat de gènere).
  2. Promoure la difusió del projecte, dels seus materials i de les seues activitats, sent una vitrina del mateix que servisca per a promoure la implicació de nous centres d’educació de persones adultes que s’adherisquen als que ja participen.

Com inscriure't en l'oferta

L'oferta ha de ser enviada per email a sensibilizacion@musol.org, amb còpia a francesco.proyectos@musol.org.

Termini: abans de les 23.59 hores (CET) del dia 31 de gener de 2021.

Desplaça cap amunt