Treball Solidari cerca la contractació d’una consultoria externa per a la identificació i formulació d’un projecte d’Educació per a la Ciutadania Global a la Comunitat Valenciana, amb l’acompanyament i supervisió de la Coordinadora de Cooperació Internacional i EpTS de l’oficina central de Palma.

En la mesura de l’èxit del projecte producte de la contractació, l’interès de Treball Solidari és incorporar aquesta persona a l’equip permanent de l’associació, exercint com a Tècnica de projectes d’incidència i EpCG i de delegada de TS a la Comunitat Valenciana.

Busquem una persona amb iniciativa i experiència en el sector de l’Educació per a la Ciutadania Global i la Cooperació per al Desenvolupament, que compti amb les següents competències:

Formatives i experiència:

– Formació i experiència específica en EpD/EpCG i/o cooperació per al desenvolupament (imprescindible domini de l’Enfocament de Marc Lògic), i coneixements en Enfocament Basat en Drets Humans (EBDH) i Enfocament de Gènere.
– Experiència en la gestió del cicle de projectes (identificació, formulació, execució, seguiment i justificació)
– Imprescindible bon nivell de redacció.
– Coneixements sobre perspectiva de gènere i la seva aplicació pràctica a l’EpCG.
– Domini d’eines informàtiques a nivell d’usuari.

Comunicatives:

– Domini del català/valencià i castellà parlat i escrit.
– Capacitat per a dinamitzar activitats de sensibilització i realitzar accions educatives i comunicatives.
– Es valoraran les habilitats comunicatives i l’experiència en la utilització de metodologies educatives participatives que promoguin la transformació social, així com l’experiència en la gestió de projectes en totes les seves fases.
– Es valorarà experiència en comunicació i gestió de mitjans de comunicació locals (notes de premsa i articles sobre els projectes).

Personals:

– Facilitat de tracte personal i capacitat per a les relacions humanes
– Flexibilitat i adaptació al canvi
– Imprescindible disponibilitat per a viatjar dins la Comunitat Autònoma.

Com inscriure't en l'oferta

Les persones interessades hauran d’enviar un correu electrònic amb el seu CV a internacional@treballsolidari.org indicant a l’assumpte “Contracte EpCG”.

Termini per a la recepció de les candidatures: 14 de juny de 2021

Desplaça cap amunt