Objecte de la convocatòria: Seleccionar un/una avaluador/avaluadora o empresa avaluadora que s’encarregue de dur a terme l’avaluació final del Programa “Dones construint en Pau: Una aliança per a la protecció, participació política i accés a la veritat i la justícia a Colòmbia” finançat per la Generalitat Valenciana en la seua convocatòria de 2019.

Modalitat: Concurs obert

Àmbit d’estudi: Sucre, Bolívar, Cauca i Nariño a Colòmbia.

Pressupost: 23.000,00€ (Vint tres mil euros), impostos inclosos (IVA).

Es rebran candidatures fins al 16 de maig 2023 a les 24:00 h. (hora de Colòmbia) per a la presentació de propostes, després de la qual cosa MPDL presentarà l’elecció motivada de la proposta amb data màxima de 6 de juny de 2023.

Es rebran preguntes sobre el procés fins al 28 d’abril i, en el cas d’haver-hi preguntes, es remetrà resposta conjunta a totes les persones/entitats convidades el dia 5 de maig.

Es prendrà com a data provisional d’inici de l’avaluació el 3 de juliol de 2023. El període de duració de l’avaluació serà de 2 mesos. Es fixa el lliurament de l’informe final per part de l’entitat/persona avaluadora el 3 de setembre de 2022.

Com inscriure't en l'oferta

Les persones o equips consultors interessats han d'enviar la seua proposta abans del 16 de maig de 2023 al següent correu mj.garcia@mpdl.org indicant en l'assumpte “Avaluació Final SOLPCD/2019/0091”

Desplaça cap amunt