Oportunitat Laboral!

Estem en cerca d’una Advocada Especialista en Violència de Gènere, violència Sexual i Migracions per a sumar-se al nostre equip compromés amb la defensa dels drets de les persones. Si eres una professional apassionada per la justícia social i tens experiència en estos àmbits, volem conéixer-te!

En este rol, tindràs l’oportunitat de contribuir significativament a la nostra missió de fer costat a persones afectades per violència de gènere i sexual, especialment aquelles en situació de migració. La teua labor serà crucial per a brindar assessorament legal especialitzat, representació i suport.

Oferim un entorn de treball inclusiu, formacions contínues i l’oportunitat de marcar la diferència en la vida dels qui més ho necessiten.

Envia el teu curriculum vitae i carta de presentació a: humanosconrecursos@psicologossinfronteras.org abans de 7 de febrer a les 23:59h.

Més informació en www.psicologossinfronteras.org

Oferta Puesto: Abogada especialista en violencias machistas y extranjería_ PsF

Com inscriure't en l'oferta

Les persones interessades estan convidades a postular enviant un correu a humanosconrecursos@psicologossinfronteras.org amb l'Assumpte: PSF_Abogada_violencias_machistas, adjuntant Carta de Presentació/motivació i currículum en format PDF canviat de nom de la següent manera: “Cognoms_Noms”, fins a 7 de febrer de 2024 a les 11.59pm.

Data d'incorporació: Immediata.

Desplaça cap amunt