Orientacions per a la planificació de la cooperació per al desenvolupament en entitats locals de la Comunitat Valenciana

El següent document pretén reivindicar la realització d’exercicis de planificació en una política i la de cooperació, que pretén tindre un caràcter públic, estable, consolidat, transparent i consensuat. Sembla pertinent, d’igual manera, reflexionar col·lectivament sobre el procés de planificació així com dels resultats als quals aquest camí, necessàriament obert, dialogat i apegat a la realitat, ha de portar.

És precisament en aquest objectiu en el qual cobra sentit la iniciativa impulsada per la Plataforma 2015 i més, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València i la Universitat Jaume I, que pretén donar resposta a alguns dels desafiaments identificats per l’estudi La cooperació per al desenvolupament en la Comunitat Valenciana, publicat en 2012. L’aposta per un diàleg col·lectiu per a l’enfortiment de la cooperació valenciana per al desenvolupament és, doncs, pertinent i rellevant.

Descarregables

Desplaça cap amunt