“Siempre se puede hacer algo. Estudio exploratorio sobre la opinión de la juventud valenciana en torno a la pobreza, la desigualdad y la cooperación internacional”

  • Any d'edició: 2022

L’estudi d’opinió “Siempre se puede hacer algo. Estudio exploratorio sobre la opinión de la juventud valenciana en torno a la pobreza, la desigualdad y la cooperación internacional”, impulsat per la Coordinadora Valenciana d’ONGD i realitzat pels antropòlegs Ernesto García López i Elvira Mateos Carmona, identifica les principals preocupacions de la joventut de la Comunitat Valenciana en relació als problemes globals i la seua percepció sobre el treball de les ONGD i la cooperació internacional.

Es tracta del primer estudi sociològic que es fa a Espanya sobre aquestes matèries, i està orientat a ajudar a les ONGD, entitats que treballen amb la joventut i Administracions Públiques en les seues accions de comunicació, sensibilització i educació per a la ciutadania global.

L’estudi  ha comptat amb la col·laboració de professorat de la Universitat de València, de l’Institut Valencià de la Joventut i la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana, entre altres entitats.

Desplaça cap amunt