Inici >聽 Qui som

Uneix-te a la Coordinadora

Treballar en xarxa amb altres organitzacions de la Comunitat Valenciana actives en cooperaci贸 internacional, acci贸 humanit脿ria i educaci贸 per a la ciutadania global far脿 cr茅ixer la teua entitat. Mira totes les coses positives que et pot donar, com pots contribuir i com pots ser part del canvi cap a la just铆cia global.

En unir-te a la Coordinadora

D贸nes suport al treball en xarxa. Formar脿s part de la xarxa de Coordinadores d鈥橭NGD que coordinem el nostre treball a nivell auton貌mic, estatal i europeu.

Ajudes a construir. Participar脿s en an脿lisis i propostes col路lectives de millora de les pol铆tiques p煤bliques de Cooperaci贸 Internacional, Educaci贸 per a la Ciutadania Global i Acci贸 Humanit脿ria.

Impulses la teua formaci贸. La Coordinadora desenvolupa tots els anys un pla de formaci贸 sobre els temes que interessen i demanden les pr貌pies organitzacions.

Difons el teu treball. Podr脿s difondre en el nostre web, xarxes socials i en altres espais de treball conjunt les teues activitats, campanyes, cursos i ofertes d’ocupaci贸.

Comparteixes aprenentatges i il路lusions. Aprendr脿s d’altres experi猫ncies; compartir脿s estrat猫gies i lli莽ons apreses; podr脿s participar en els grups de treball i altres espais, l’ess猫ncia dels quals 茅s la millora i l’aprenentatge constants.

Millores la teua transpar猫ncia i autocontrol. Comptar脿s amb un Codi de Conducta d’obligat compliment en el qual, amb base en els valors 猫tics i democr脿tics que totes compartim, es regulen les nostres formes de funcionament, de relaci贸 amb altres actors i de comunicaci贸.

Est脿s al dia. Accedir脿s a molt铆ssima informaci贸 actualitzada de manera permanent sobre la realitat de la cooperaci贸 per al desenvolupament, la solidaritat i del propi sector.

El que necessites saber

Per a formar parte de la Coordinadora Valenciana d’ONGD, segons els nostres estatuts, 茅s necessari:

  • Tindre, com a m铆nim, dos anys d’exist猫ncia des del reconeixement legal de la vostra organitzaci贸 i experi猫ncia provada en algun dels camps de la cooperaci贸 per al desenvolupament.
  • Presentar una sol路licitud amb diversa documentaci贸 que ara et detallem, incl貌s l’aval de dues organitzacions de ple dret de la Coordinadora.
  • L’acord favorable de l’Assemblea de la Coordinadora que se celebra almenys una vegada a l’any.

Val, aleshores, com ho faig?

1. Informa't

Posa’t en contacte amb nosaltres per a resoldre tots els dubtes.

2. Presenta la teua sol路licitud

Si ja ho tens clar, envia’ns la documentaci贸 necess脿ria per a formar part de la Coordinadora.

3. Coneix les ONGD

Coneix les ONGD que formen part de la Coordinadora amb la nostra Guia d鈥橭NGD.

El que necessites presentar

  • Sol路licitud: Descarregar model
  • Avals de dos organitzacions membre: Descarregar model
  • C貌pia d’estatuts, degudament legalitzats, en els quals ha de constar com a fi la Cooperaci贸 Internacional amb pa茂sos empobrits.
  • Mem貌ries d’activitat dels 煤ltims dos anys.
  • Noms i cognoms de les persones responsables de l’Organitzaci贸 i/o de la Junta Directiva.
  • Targeta d’Identificaci贸 Fiscal i inscripci贸 en el Registre p煤blic que corresponga.
  • Declaraci贸 jurada d’acceptaci贸 de les normes estatut脿ries i del Codi de Conducta de les ONGD.

Consulta el nostre Manual d'Acolliment

En ell trobar脿s els diferents espais de participaci贸 que hi ha en la Coordinadora, com s’organitzen i com es prenen decisions incloent tots els punts de vista.

Manual d’acolliment

Scroll to Top