Junta directiva

 
Cristina Ramón

Presidència

Cristina Ramón Lupiañez

Cristina és llicenciada en Físiques i doctora en Cooperació Internacional al Desenvolupament. Actualment compagina el seu treball en l’ONGD ECOSOL amb labors de consultoria. Ha format part de la Junta Directiva i/o dels Grups de Treball de la Coordinadora des de 2006. Inicia la seua marxa en el món de la cooperació a la fi dels 90, treballant en diferents ONGD, tant en el nostre territori com a Bolívia, on va viure diversos anys, a l’Equador, El Salvador, Kenya i el Perú. Recentment ha publicat, el llibre “Són coherents les ONGD valencianes?”, editat per la Universitat de València.

Encarna Durán

Vicepresidència

Encarna Durán Costell

Encarna és llicenciada en Ciències Biològiques i treballa en el camp de l’educació socioambiental i l’educació per al desenvolupament. Ha desenvolupat projectes educatius, formatius i de sensibilització des de diferents entitats i organitzacions en l’àmbit de l’educació formal i no formal a la Comunitat Valenciana. Ara treballa com a tècnica d’educació i ciutadania global en Fundación Entreculturas. Ha participat en el grup de treball d’Educació per al Desenvolupament de la Coordinadora des de l’any 2012 i forma part de la Junta Directiva des de 2017.

Amparo Francés

Secretaria

Amparo Francés Civera

Amparo és llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat Autònoma de Madrid, amb postgrau en Cooperació al Desenvolupament per les universitats públiques de la Comunitat Valenciana. Ha desenvolupat la seua labor en el camp de la cooperació al desenvolupament des de 2005 en països com el Marroc, Nicaragua i Cambodja, i a Espanya. Actualment és tècnica d’educació per al desenvolupament i la ciutadania global en ISCOD-PV. Es va incorporar a la Junta Directiva en 2017.

María Ayuso, de CESAL

tresoreria

María Ayuso González Montagut

María és llicenciada en Dret per la Universitat de València i treballa en el sector de la Cooperació internacional des de 2016 com a voluntària per a CESAL. Actualment és Coordinadora de la Delegació València de CESAL des de 2017 i és i ha sigut membre de diferents associacions. També es troba especialitzada en Responsabilitat Social Corporativa. Participa en el Grup de Treball de Polítiques i d’Acció Humanitària de la Coordinadora des de 2019. És vocal de la Junta Directiva des de 2020.

Vocalies

Foto de Paloma Jiménez Martín

Paloma Jiménez Martín

Paloma és treballadora social, especialitzada en Responsabilitat Social Corporativa i sostenibilitat, amb postgrau en Cooperació Internacional al Desenvolupament (IDS) per la programa Europeu de la Universitat Francesa de Grenoble. Ha sigut part de diferents entitats com a E-ACNUR, la Coordinadora Valenciana d’ONGD i WFTOE, desenvolupant diferents projectes d’Educació per a la Ciutadania i Innovació Social i Incidència en països com Bèlgica, Grècia i Espanya. En l’actualitat, és directora de Solidaritat Internacional PV, entitat a la qual pertany des de l’any 2017. Representa a la Unitat Territorial d’Alacant de la Coordinadora des de l’any 2019.

Sonia Martín

Sonia Martín Carrascosa

Sonia és llicenciada en Comunicació Audiovisual i treballa en el sector de la cooperació des de 2009, quan va participar en el programa de Voluntaris de Nacions Unides a Filipines. Actualment és directora de comunicació i responsable dels projectes d’educació per a la ciutadania global i sensibilització de la Fundación Mainel, on treballa des de 2011. Va participar en el Grup de Treball d’Educació per al Desenvolupament de la Coordinadora de 2014 a 2019, i actualment ho fa en el de Comunicació. És vocal de la Junta Directiva des de 2019.

JD_Carles

Carles Xavier López Benedí

Carles és llicenciat en Pedagogia i Màster en Gestió de Serveis Culturals. Ha treballat com a tècnic de Gestió Cultural a la Universitat de València des de 1997, i des de 2016 és el director del Col·legi Major Rector Peset d’aqueixa universitat. És voluntari de La Tenda de Tot el Món. És el coordinador i portaveu de la campanya “#Justícia Cas Blasco”, i forma part de la Junta Directiva de la Coordinadora des de 2008.

EstherPamplona

Esther Pamplona

Esther és Enginyera Tècnica en Disseny Industrial, i ha cursat el Màster en Cooperació al Desenvolupament amb especialitat en Acció Humanitària de la Universitat Jaume I de Castelló. Té formació específica en gestió d’organitzacions no lucratives i cooperació descentralitzada. Forma part de la ONGD Pankara EcoGlobal des del 2014, entitat que representa a la Unitat Territorial de Castelló des de l’any 2019.

Fotografía de Julia Sanchis

Julia Sanchís Sánchez

Julia és sociòloga i politòloga per la Universitat de València. S’ha especialitzat en gènere, violències masclistes, avaluació de polítiques públiques i govern obert a diferents univeristats de l’Estat espanyol. Des de jove ha participat a la societat civil valenciana per la reducció de les desigualtats i la construcció d’un món més just que pose la vida en el centre. Forma part de l’equip tècnic de la Fundació Pau i Solidaritat PV, participa en el Grup de Treball d’Educació per al Desenvolupament de la Coordinadora des de 2019 i és membre de la Junta Directiva des de l’any 2020.

Fotografía de Esther Paulo

Esther Paulo Fuertes

Esther és llicenciada en Pedagogia per la Universitat de València, Màster en Educació Social i Animació Sociocultural,  té formació en direcció, gestió i innovació social en les ONG. Té més de 15 anys d’experiència en el disseny de programes d’educació en valors i educació al desenvolupament. Actualment és directora tècnica de la Fundació Novessendes, on treballa des de 2003. Forma part de la Junta Directiva des d’aquest any 2020.

Fotografía de Edgar Vega Vargas


Edgar David Vega Vargas

Edgard és docent en l’especialitat de Ciències Socials i Filosofia per la Universitat Antonio Ruiz de Montoya al Perú. Compta amb un Màster en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament per la Universitat Jaume I. Ve desenvolupant la seua experiència laboral en la cooperació des de l’any 2015. Ha sigut responsable del disseny i execució de projectes d’Educació per a la Ciutadania Global, i actualment, participa en el Grup de Treball d’Educació per al Desenvolupament de la Coordinadora. És activista en favor de la pau, el desarmament i la desmilitarització amb el Centre Delàs d’Estudis per la Pau. Forma part de la Junta Directiva de la Coordinadora des de l’any 2020.

Scroll to Top