Lourdes Miron

Presidència

Lourdes Mirón Mirón

Lourdes és educadora social, especialitzada en gestió d’organitzacions sense ànim de lucre i ha cursat el Diploma de Cooperació al Desenvolupament de la Universitat de València. És presidenta de Jovesolides i des de 2014 impulsa la Xarxa Creactiva, un espai per a compartir i transferir coneixement en matèria d’innovació social i emprenedoria social. Forma part de la Junta Directiva de la Coordinadora des de 2015.

Encarna Durán

Vicepresidència

Encarna Durán Costell

Encarna és llicenciada en Ciències Biològiques i treballa en el camp de l’educació socioambiental i l’educació per al desenvolupament. Ha desenvolupat projectes educatius, formatius i de sensibilització des de diferents entitats i organitzacions en l’àmbit de l’educació formal i no formal a la Comunitat Valenciana. Ara treballa com a tècnica d’educació i ciutadania global en Fundación Entreculturas. Ha participat en el grup de treball d’Educació per al Desenvolupament de la Coordinadora des de l’any 2012 i forma part de la Junta Directiva des de 2017.

Amparo Francés

Secretaria

Amparo Francés Civera

Amparo és llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat Autònoma de Madrid, amb postgrau en Cooperació al Desenvolupament per les universitats públiques de la Comunitat Valenciana. Ha desenvolupat la seua labor en el camp de la cooperació al desenvolupament des de 2005 en països com el Marroc, Nicaragua i Cambodja, i a Espanya. Actualment és tècnica d’educació per al desenvolupament i la ciutadania global en ISCOD-PV. Es va incorporar a la Junta Directiva en 2017.

Enrique Asensi

Tresoreria

Enrique Asensi Martín

Enrique és voluntari i tresorer de l’Associació per a la Cooperació entre Comunitats (ACOEC), des de l’any 2000, i ha realitzat a més viatges de treball per a coordinar i supervisar l’execució de projectes de cooperació a Moçambic i l’Equador. Forma part de la Junta Directiva des de 2015.

Vocalies

Jorge Cavero

Jorge Cavero Redondo

Jorge és enginyer agrònom, té 15 anys d’experiència internacional en projectes de cooperació al desenvolupament, sobirania alimentària i cooperativisme agrari, entre altres, i ha participat en l’elaboració d’estratègies institucionals, gestió de projectes i assistències tècniques als Balcans, el Mashreq, el Magreb i Àfrica Occidental. Treballa en CERAI des de 2005, actualment com a director tècnic, participa des de 2017 en el Grup de Treball de Polítiques de Cooperació Internacional, i forma part de la Junta Directiva de la Coordinadora des de 2018.

Sonia Martín

Sonia Martín Carrascosa

Sonia és llicenciada en Comunicació Audiovisual i treballa en el sector de la cooperació des de 2009, quan va participar en el programa de Voluntaris de Nacions Unides a Filipines. Actualment és directora de comunicació i responsable dels projectes d’educació per a la ciutadania global i sensibilització de la Fundación Mainel, on treballa des de 2011. Va participar en el Grup de Treball d’Educació per al Desenvolupament de la Coordinadora de 2014 a 2019, i actualment ho fa en el de Comunicació. És vocal de la Junta Directiva des de 2019.

JD_Carles

Carles Xavier López Benedí

Carles és llicenciat en Pedagogia i Màster en Gestió de Serveis Culturals. Ha treballat com a tècnic de Gestió Cultural a la Universitat de València des de 1997, i des de 2016 és el director del Col·legi Major Rector Peset d’aqueixa universitat. És voluntari de La Tenda de Tot el Món. És el coordinador i portaveu de la campanya “#Justícia Cas Blasco”, i forma part de la Junta Directiva de la Coordinadora des de 2008.

EstherPamplona

Esther Pamplona

Esther és Enginyera Tècnica en Disseny Industrial, i ha cursat el Màster en Cooperació al Desenvolupament amb especialitat en Acció Humanitària de la Universitat Jaume I de Castelló. Té formació específica en gestió d’organitzacions no lucratives i cooperació descentralitzada. Forma part de la ONGD Pankara EcoGlobal des del 2014, entitat que representa a la Unitat Territorial de Castelló des de l’any 2019.

Scroll to Top