Junta directiva

 

Agenda

Coneix la Junta

La Junta Directiva de la Coordinadora es tria en l’Assemblea i és responsable de dur a terme els acords que ixen d’ella. Per a preservar la seua independència, els seus membres no ostenten càrrecs en partits polítics, sindicats, grups empresarials, congregacions religioses o Administracions Públiques.

Cristina Ramón

Presidència

Cristina Ramón Lupiáñez

Cristina és llicenciada en Físiques i doctora en Cooperació Internacional al Desenvolupament. Actualment compagina el seu treball en l’ONGD ECOSOL amb labors de consultoria. Ha format part de la Junta Directiva i/o dels Grups de Treball de la Coordinadora des de 2006. Inicia la seua marxa en el món de la cooperació a la fi dels 90, treballant en diferents ONGD, tant en el nostre territori com a Bolívia, on va viure diversos anys, a l’Equador, El Salvador, Kenya i el Perú. Recentment ha publicat, el llibre “Són coherents les ONGD valencianes?”, editat per la Universitat de València.

Foto Amado

Vicepresidència

Amado Diago Belarte

Amado és diplomat en Relacions Laborables per la Universitat de València i ha cursat el Màster en Cooperació al Desenvolupament espacialitat en Desenvolupament Local en la Universitat Jaume I de Castelló. Ha participat en diferents moviments socials i associatius a la Comunitat Valenciana des de 2005. Va viure entre 2010 i 2014 a Guatemala, país amb el qual se sent molt lligat. Actualment treballa com a tècnic de projectes de cooperació al desenvolupament en ACOEC des de 2015. Ha participat en els grups de treball d’Educació per al Desenvolupament i Polítiques de la Coordinadora.

Encarna Durán

Secretaria

Encarna Durán Costell​

Encarna és llicenciada en Ciències Biològiques i treballa en el camp de l’educació socioambiental i l’educació per al desenvolupament. Ha desenvolupat projectes educatius, formatius i de sensibilització des de diferents entitats i organitzacions en l’àmbit de l’educació formal i no formal a la Comunitat Valenciana. Ara treballa com a tècnica d’educació i ciutadania global en Fundación Entreculturas. Ha participat en el grup de treball d’Educació per al Desenvolupament de la Coordinadora des de l’any 2012 i forma part de la Junta Directiva des de 2017.

María Ayuso, de CESAL

tresoreria

María Ayuso González Montagut

María és llicenciada en Dret per la Universitat de València i treballa en el sector de la Cooperació internacional des de 2016 com a voluntària per a CESAL. Actualment és Coordinadora de la Delegació València de CESAL des de 2017 i és i ha sigut membre de diferents associacions. També es troba especialitzada en Responsabilitat Social Corporativa. Participa en el Grup de Treball de Polítiques i d’Acció Humanitària de la Coordinadora des de 2019. És vocal de la Junta Directiva des de 2020.

Vocalies

Foto de Paloma Jiménez Martín

Paloma Jiménez Martín

Paloma és treballadora social, especialitzada en Responsabilitat Social Corporativa i sostenibilitat, amb postgrau en Cooperació Internacional al Desenvolupament (IDS) per la programa Europeu de la Universitat Francesa de Grenoble. Ha sigut part de diferents entitats com a E-ACNUR, la Coordinadora Valenciana d’ONGD i WFTOE, desenvolupant diferents projectes d’Educació per a la Ciutadania i Innovació Social i Incidència en països com Bèlgica, Grècia i Espanya. En l’actualitat, és directora de Solidaritat Internacional PV, entitat a la qual pertany des de l’any 2017. Representa a la Unitat Territorial d’Alacant de la Coordinadora des de l’any 2019.

Sonia Martín

Sonia Martín Carrascosa

Sonia és llicenciada en Comunicació Audiovisual i treballa en el sector de la cooperació des de 2009, quan va participar en el programa de Voluntaris de Nacions Unides a Filipines. Actualment és directora de comunicació i responsable dels projectes d’educació per a la ciutadania global i sensibilització de la Fundación Mainel, on treballa des de 2011. Va participar en el Grup de Treball d’Educació per al Desenvolupament de la Coordinadora de 2014 a 2019, i actualment ho fa en el de Comunicació. És vocal de la Junta Directiva des de 2019.

Elena Belenguer

Elena Belenguer García

Elena és graduada en Periodisme per la Universitat de València i compta amb un Màster en Estudis Internacionals de Mitjans, Poder i Diversitat per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Treballa en l’àmbit de la comunicació per a la transformació social i la educomunicació, des d’on ha desenvolupat múltiples iniciatives de comunicació social i projectes educatius i de sensibilització en diferents organitzacions valencianes. Actualment, és delegada de Pau i Desenvolupament en la Comunitat Valenciana, entitat a la qual pertany des de l’any 2020. Participa en els Grups de Treball d’Educació per al Desenvolupament i Comunicació de la Coordinadora des de 2020 i forma part de la Junta Directiva des de 2022.

EstherPamplona

Esther Pamplona

Esther és Enginyera Tècnica en Disseny Industrial, i ha cursat el Màster en Cooperació al Desenvolupament amb especialitat en Acció Humanitària de la Universitat Jaume I de Castelló. Té formació específica en gestió d’organitzacions no lucratives i cooperació descentralitzada. Forma part de la ONGD Pankara EcoGlobal des del 2014, entitat que representa a la Unitat Territorial de Castelló des de l’any 2019.

Fotografía de Esther Paulo

Esther Paulo Fuertes​

Esther és llicenciada en Pedagogia per la Universitat de València, Màster en Educació Social i Animació Sociocultural,  té formació en direcció, gestió i innovació social en les ONG. Té més de 15 anys d’experiència en el disseny de programes d’educació en valors i educació al desenvolupament. Actualment és directora tècnica de la Fundació Novessendes, on treballa des de 2003. Forma part de la Junta Directiva des d’aquest any 2020.

Scroll to Top