Grups de treball

Els grups de treball de la Coordinadora són espais de reflexió i treball conjunt, oberts a totes les ONGD membre de la nostra entitat que vulguen participar-hi.
Grupo de trabajo de Educación para el Desarrollo

Grup de treball de Educació per al Desenvolupament

Ho formen 19 entitats que treballen juntes per a elaborar propostes educatives, intercanviar sabers i impulsar accions amb la comunitat educativa i altres entitats socials interessades a incloure les propostes de l’Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania Global en educació formal i no formal.

Si vols participar, per favor contacta amb coordina@cvongd.org

Grupo de trabajo de Políticas de Cooperación Internacional

Grup de treball de Polítiques de Cooperació Internacional

Les 19 entitats que hi participen  analitzen conjuntament les polítiques públiques de cooperació a la Comunitat Valenciana i desenvolupen estratègies d’incidència davant les Administracions Públiques, els partits polítics, els sindicats i altres agents socials.

Si vols participar, per favor contacta amb incidenciapolitica@cvondg.org

Grupo de trabajo de Comercio Justo y Consumo Responsable

Grupo de treball de Comerç Just y Consum Responsable

Ho formen 8 entitats que treballen per a impulsar el comerç just com a eina de cooperació i educació des del consum responsable. Duen a terme accions de comunicació i sensibilització com ara el Dia Mundial del Comerç Just, i treballen per a impulsar la compra pública ètica.

Si vols participar, per favor contacta amb administra@cvondg.org

Grupo de trabajo de Comunicación

Grup de treball de Comunicació

Les 11 entitats que ho formen debaten i decideixen sobre les campanyes i accions comunicatives de la Coordinadora. També intercanvien coneixements i posen en marxa formacions i altres accions conjuntes per a millorar la capacitat de comunicar de les ONGD, i enfortir les seues relacions amb els mitjans de comunicació.

Si vols participar, per favor contacta amb comunicacion@cvondg.org

Grupo de trabajo Caso Blasco

Grup de treball Cas Blasco

Un grup de tres entitats que ho formen analitzen documentació i aporten el coneixement del sector al procés judicial en el qual s’acusa l’ex conseller Rafael Blasco i altres 23 inculpats de muntar entre 2008 i 2011 una trama corrupta per a saquejar els fons destinats a la cooperació amb països empobrits.

Si vols participar, per favor contacta amb incidenciapolitica@cvondg.org

Desplaça cap amunt