Equip tècnic

 
Aga Bonk

Agnieszka (Aga) Bonk Turowska

Aga és llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat de Wrocław (Polònia) i té un postgrau en Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per la Universitat Oberta de Catalunya. Treballa en cooperació des de 2004, primer com a voluntària i després com a responsable de relacions amb les comunitats productores de comerç just en Oxfam Intermón. Ha treballat en països com l’Índia. Es va incorporar a la Coordinadora en 2009.

Daniel Jaén

Daniel Jaén Bayarri

Daniel és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València i diplomat en Cooperació Internacional al Desenvolupament per la Universitat de València en 2002. Va treballar en Amnistia Internacional València des del 2000 com a tècnic de sensibilització, mobilització i captació de fons, fins que va entrar a formar part de la Coordinadora en 2007.

ST_Sary

Sary Tojaka Doménech

Sary és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Cooperació al Desenvolupament amb l’especialitat de Gestió de Projectes i Processos de Desenvolupament, per la Universitat Politècnica de València. Ha treballat en consultoria de projectes per al Banc Interamericà de Desenvolupament i en projectes d’innovació social en la European Business Network, a Brussel·les. Es va incorporar a l’equip tècnic de la Coordinadora en 2016.

Foto Carmen

Carmen Rodríguez García

Carmen és llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia, i Màster en Relacions Internacionals i Comunicació per la Universitat Complutense de Madrid. Ha treballat com a periodista en mitjans de comunicació des de 1994, i en entitats socials en l’àmbit del feminisme, l’economia social i la cooperació des de 2000, incloent treballs en països com Txad, Sudan, Moçambic i L’Índia. Es va incorporar a la Coordinadora en 2017.

Llanos confondosinlineas

Llanos Godes Medrano

Llanos és Diplomada en Turisme per la Universitat de València i va començar a col·laborar en la Coordinadora a través de les pràctiques del Màster en Economia Social, especialitat en Entitats no lucratives. Des de 2005 és responsable d’administració de diferents associacions tant a València com a Albacete, la seua ciutat de naixement, de manera voluntària. També té experiència com a tècnica de projectes internacionals. Ha sigut voluntària en la Coordinadora des de 2016, i s’ha incorporat a l’equip tècnic en 2022.

Scroll to Top