Equip tècnic

 
Aga Bonk

Agnieszka (Aga) Bonk Turowska

Aga és llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat de Wrocław (Polònia) i té un postgrau en Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per la Universitat Oberta de Catalunya. Treballa en cooperació des de 2004, primer com a voluntària i després com a responsable de relacions amb les comunitats productores de comerç just en Oxfam Intermón. Ha treballat en països com l’Índia. Es va incorporar a la Coordinadora en 2009.

aga.bonk@cvongd.org

Daniel Jaén

Daniel Jaén Bayarri

Daniel és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València i diplomat en Cooperació Internacional al Desenvolupament per la Universitat de València en 2002. Va treballar en Amnistia Internacional València des del 2000 com a tècnic de sensibilització, mobilització i captació de fons, fins que va entrar a formar part de la Coordinadora en 2007.

daniel.jaen@cvongd.org

Foto Carmen

Carmen Rodríguez García

Carmen és llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia, i Màster en Relacions Internacionals i Comunicació per la Universitat Complutense de Madrid. Ha treballat com a periodista en mitjans de comunicació des de 1994, i en entitats socials en l’àmbit del feminisme, l’economia social i la cooperació des de 2000, incloent treballs en països com Txad, Sudan, Moçambic i L’Índia. Es va incorporar a la Coordinadora en 2017.

carmen.rodriguez@cvongd.org

Elena Belenguer

Elena Belenguer García

Elena és graduada en Periodisme per la Universitat de València i compta amb un Màster en Estudis Internacionals de Mitjans, Poder i Diversitat per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Treballa en l’àmbit de la comunicació per a la transformació social i l’educomunicació, des d’on ha desenvolupat múltiples iniciatives de comunicació social i projectes educatius i de sensibilització en diferents organitzacions valencianes. Forma part de l’equip tècnic de la Coordinadora des de novembre de 2023.

elena.belenguer@cvongd.org

Gara

Gara Pulido Tacoronte

Gara és Graduada en Periodisme per la Universitat Miguel Hernández i en el Màster de Cooperació per al Desenvolupament, especialitat en Sostenibilitat Ambiental de la Universitat d’Alacant. Va començar a col·laborar en la Coordinadora com a estudiant en pràctiques responent a tasques en l’àrea de comunicació a València e incidència a Elx des de setembre de 2022 fins a abril de 2023, mes en què s’ha incorporat a l’equip tècnic de la Coordinadora en els mateixos sectors. Col·labora amb algunes ONGD de la seua ciutat de residència a títol personal i de manera voluntària.

gara.pulido@cvongd.org

Mar

Mar Molina

Mar és Llicenciada en Humanitats i en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València. Des de 2007 ha estat treballant en ONG, sempre en contacte amb el departament d’administració i la gestió econòmica de projectes subvencionats. A més ha col·laborat amb diverses iniciatives locals relacionades amb l’agricultura ecològica i l’artesania. Es va incorporar a la Coordinadora al febrer de 2024

mar.molina@cvongd.org

Desplaça cap amunt