Imagen sobre el efecto del cambio climático en África

Notícies

Hi ha 2812 notícies en el nostre arxiu.

Foto de Familia XXXVIII Asamblea General Ordinaria

Les ONGD demanem a la Generalitat i a les Administracions locals pressupostos que reforcen la cooperació davant l’emergència social global

Davant l’imminent començament de les negociacions sobre els pressupostos autonòmics, des de la Coordinadora Valenciana de ONGD hem demanat aquest …

Les ONGD demanem a la Generalitat i a les Administracions locals pressupostos que reforcen la cooperació davant l’emergència social global Llegir més »

Refugiados en Moria

Moria: 12.000 persones sense llar, víctimes del foc i la indiferència

Metges del Món fa una crida a l’Estat, a les organitzacions internacionals, a la societat civil, als seus col·legues i a la ciutadania perquè salvaguarden els drets humans de les persones en moviment. Les persones qui migren i busquen refugi són, abans de res, éssers humans.

De la nit al dia, el major campament de refugiats de Grècia ha sigut destruït pel foc, juntament amb les instal·lacions sanitàries i altres oficines. Més de 12.000 homes, dones i xiquets es troben ara sense llar i necessiten urgentment assistència humanitària, mentre que 37 persones amb covid-19 confirmat estan desaparegudes.

Condenamos el asesinato de cinco cooperantes secuestrados en Nigeria

Cinco cooperantes de ONG internacionales como Acción contra el Hambre y el Comité de Rescate Internacional (IRC) fueron asesinados tras haber sido secuestrados el mes pasado en el noreste de Nigeria, territorio donde opera el grupo terrorista Boko Haram, informaron las organizaciones.

El Consell Valencià de Cooperació aprueba una declaración institucional de impulso de la cooperacion como respuesta integral a la COVID-19

Consenso histórico en el Consejo Valenciano de Cooperación al Desarrollo reunido el 17 de junio de 2020, aprobando una declaracion institucional sobre la necesidad imprescindible de seguir impulsando las políticas públicas de #CooperaciónInternacional para hacer frente a la crisis del #COVID__19.

Miles de refugiados y migrantes mueren y sufren abusos extremos de derechos humanos en travesías entre África del este y oeste, y la costa mediterránea africana,

La mayoría de las personas que toman esas rutas sufren o son testigos de una falta de humanidad y una brutalidad indescriptibles a manos de los traficantes, redes de trata, milicias y, en algunos casos incluso de los funcionarios gubernamentales.

Scroll to Top