Ja podeu veure la presentació del nostre informe pioner sobre joventut, reptes globals, cooperació i ONGD

En l’acte de presentació, l’antropòleg Ernesto García López, coautor de “Sempre es pot fer alguna cosa. Estudi exploratori sobre l’opinió de la joventut valenciana entorn de la pobresa, la desigualtat i la cooperació internacional”, aprofundeix sobre les principals cocnlusions i planteja reflexions claus per a l’acció.

Ja està disponible en el canal de Youtube de la Coordinadora Valenciana d’ONGD el vídeo amb la presentació de “Sempre es pot fer alguna cosa. Estudi exploratori sobre l’opinió de la joventut valenciana entorn de la pobresa, la desigualtat i la cooperació internacional” impulsat per la Coordinadora i realitzat pels antropòlegs Ernesto García López i Elvira Mateos Carmona.

L’estudi -que ha comptat amb la col·laboració de professorat de la Universitat de València, de l’Institut Valencià de la Joventut i la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana, entre altres entitats i associacions juvenils- és el primer estudi sociològic que es fa a Espanya sobre aquestes matèries.

En la presentació, celebrada el 18 de novembre en el Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València, Ernesto García López i la vocal de Comunicació de la Junta Directiva de la Coordinadora, Elena Belenguer, aprofundeixen en algunes de les conclusions principals de l’informe, i aporta claus d’anàlisis orientades a l’acció, útils per a orientar els projectes d’educació per a la ciutadania global, sensibilització i coordinació que duen a terme les ONGD i altres entitats socials en el seu treball amb persones joves.

En l’acte van participar, a més, Lourdes Sanchís, subdirectora general de Cooperació Internacional de la Generalitat Valenciana, Raúl Puerta Lorenzo, subdirector general de l’Institut Valencià de la Joventut, i Carles Xavier López, director del Col·legi Major Rector Peset.

, , ,

Desplaça cap amunt