FIRA DE NADAL “#SomComerçJust també al Nadal”

Dissabte 14 de desembre de 11 h. a 19 h. en el Passeig Russafa cantonada Pl. Ajuntament de València, en les pròximes dates nadalenques, les organitzacions de comerç just recomanen optar per alternatives solidàries i responsables com el Comerç Just.

FIRA DE NADAL DE COMERÇ JUST

Dissabte que ve 14 de desembre la Coordinadora Valenciana de ONGD organitza una nova edició de la Fira de Nadal de Comerç Just en ple cor de València (Passeig de Russafa cantó plaça de l´Ajuntament, veure lloc ací) amb quasi d'una desena de punts de degustació i venda de productes de Comerç Just, informació i animació de carrer.

La fira -en la qual participen les ONGD Cáritas Diocesana Valencia, La Tenda de Tot el Món, Ecosol y Petjades oberta al públic d'11 a 19 hores.

Resultado de imagen de cistella de comerç just


Per a les persones que participen informandose, gaudint i comprant en la Fira de Nadal podran participar en el sorteig d'una cistella de productes de Comerç Just valorada en 50 euros.


El Comerç Just és una eina de lluita contra la pobresa amb la qual es garanteix el respecte als drets humans i laborals de les persones productores, el medi ambient i la igualtat entre homes i dones a tot el món. Més de dos milions de persones es guanyen la vida dignament amb el Comerç Just en comunitats de 75 països empobrits.

Descarregar Cartell

Desplaça cap amunt