Teixint Ciutat. Conte a Conte

Seguint amb les accions de Sagunt Ciutat pel Comerç Just, La Tenda de Tot el Món en col·laboració amb la Regidoria de Cooperació de l’Ajuntament de Sagunt, entregarà aquesta setmana als 18 col·legis de Sagunt una proposta didàctica per a treballar a l’aula a través de 3 contes els valors de la solidaritat, la diversitat, l’acolliment i l’amor per la naturalesa.

“Els colors de la nostra pell”, “Reflejo”, i “Un, dos, tres… Com més serem,*més riurem!”, són els tres contes triats per al projecte educatiu “Teixint Ciutat. Conte a Conte”, la nova eina per a treballar en valors, que l’associació de Comerç Just La Tenda de Tot el Món, oferirà als centres educatius d’Infantil i Primària del municipi. Els contes s’acompanyen d’una guia didàctica que ha elaborat amb diferents i senzilles activitats per a treballar en classe i adequades a cada cicle, i que també posarà a la disposició del professorat.

Aquest material també estarà disponible en l’associació per a consulta i préstec a associacions que treballen amb infància i fins i tot a famílies particulars que puga interessar-los per a incorporar-ho en l’educació dels seus fills i filles. En la seu de l’associació es disposa d’un Centre de Documentació i Recursos amb nombrosos materials (llibres, contes, maletes pedagògiques, jocs, etc) per a préstec.

24 anys de trajectòria

La Tenda de Tot el Món, amb 24 anys de trajectòria a la comarca difonent el Comerç Just, a més de la comercialització, treballa en la línia d’Educació per al Desenvolupament. Amb projectes com aquest de “Teixint Ciutat. Conte a Conte”, pretén col·laborar per a fer de Sagunt una ciutat més sostenible, més habitable i sobretot més participativa.

Per a ajudar a la difusió del projecte entre el professorat i la ciutadania s’ha creat un muntatge audiovisual que pot visualitzar-se en Youtube.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Sagunt, dins del projecte “Sagunt ja és Ciutat pel Comerç Just”.

,

Desplaça cap amunt