TALLER BALANÇ SOCIAL #EMPRESESAMBVALORS #FINANCESETIQUES

La Red Enclau ha fet un Taller de “Balanç Social” i la Memòria de Sostenibilitat, unes molt interesants ferramentes per mesurar i tenir una fotografia sobre l'impacte social i mediambiental de les nostres entitats.

TALLER BALANÇ SOCIAL #EMPRESESAMBVALORS #FINANCESETIQUES

Saps quin és l'impacte social i mediambiental de la teua entitat?

T'agradaria mesurar-lo?

Alsegüentsenllaçosteniu els vídeos quehemfem on podreu escoltar als experts. Vos convidem a visitar el Canal de Youtube

Aquests diesRedEnclauha fet un Taller de Balanç Social que té dóna respostes aquestes qüestions de la mà dels experts en la matèria. Entitats, estudiants universitaris,empreses iongdshem conegut les ferramentes per a fer el Balanç Social i la Memòria de Sostenibilitat de les nostres entitats

L’activitat s’ha dividit en tres sessions que vos contem.

  1. En la primera jornada MariaAmigo ,de l’entitat l’Economia del Bé Comú, va parlar de com fer el Balanç Social, La Matriu del Bé Comú, tal com ells l’anomenen. Es tracta d’un informe social que fa la fotografia de teua entitat;ésa dirmostraquè està fent i com. En l’actualitat més de 20 empreses valencianes fan balanç social amb la matriu del bé comú. Un exemple empresa valenciana que ho fa es ÈticaPatrimoniosEAFI, JoseGámiz, membre de l’entitat ens va contar els avantatges.
  2. Xarxa d'Economia Solidària (XES) va protagonitzar el segon dia de taller explicant la necessitat que tenen les entitats de fer una memòria d'informació no financera que ensenye el seu cor. La pregunta que ens fem és. Què fa la teua empresa, com i que pot fer per millorar el seu entorn? Què és el Mercat Social? I fem una aposta per formar part?
  3. La tercerasessióva tractar sobre La Memòria de Sostenibilitat. JosePortilladel Centre de Formació de La Florida i ManuelFornás, tècnic de la Conselleria d’Economia, van explicar com fer-la. També vam conèixer-les avantatges i les ajudes que dona l’administració tant per fer el Balanç Social , com la Memòria de Sostenibilitat.


PacoÁlvarez, el director general de la Conselleria d’Economia va tancar el taller recordant que, ‘ l’economia sempreessocial i les empreses han de mostrar que fan per la societat, per les persones, pel medi ambient , col·laborant així en la transformació social’


L'activitat s'emmarca dins del Conveni queRedEnclautenim amb la Generalitat Valenciana per a la difusió de les finances ètiques.

Teniu més informació a Facebook i Twitter

Desplaça cap amunt