Russafa Solidària un Mercat Nadalenc que mira a Africa

Des de la Fundació Junts Per la Vida de la Comunitat Valenciana realitzarem en el barri valencià de Ruzafa del 18 al 22 de desembre pròxim un mercat nadalenc solidari.

Els beneficis es destinaran als projectes d’educació i desenvolupament amb infància i dones, que l’ong realitza a Benín, Africa.

Tot el que estarà a la venda procedeix de donacions solidàries de diferents marques i establiments de València, a més d’artesania africana i peces de roba realitzades per la dones en els tallers de costura de Benín.  I hi haurà tot tipus de regals solidaris #regalosconcausa.

La Fundació Junts Per la Vida de la Comunitat Valenciana ha organitzat un mercat nadalenc en el barri valencià de Ruzafa, on té la seua seu, amb la finalitat de recaptar fons amb destinació als projectes d’educació a la infància i apoderament de la dona, que duu a terme a Benín, Africa, des de fa 5 anys.

Del 18 al 22 de Desembre, el mercat acollirà artesania africana, objectes realitzats per artesans espanyols i expatriats a València, i roba i complements de moda realitzats per les dones en els tallers de costura de Benín. També corprens i accessoris nous per a dona i home, donats per marques i establiments de València. Igualment es podran adquirir tota classe de peces “vintage, i moda sostenible.

A més hi haurà tot tipus de “REGALOSCONCAUSA”, gràcies a la col·laboració i donacions de comerços del barri de Ruzafa a aquest efecte solidari. El mercat s’obrirà en els dos “Espai Solidària” de l’ong al Carrer Buenos Aires, 8 i 11 de València, amb la participació de més de 20 voluntaris units per la mateixa causa.

Desplaça cap amunt