Resolució provisional de la Convocatòria 2020 de subvencions a projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització de Caixa Popular

Publiquem l´acta i el resultat provisional de la Convocatòria 2020 de subvencions a projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització de Caixa Popular.

Imagen dela resolución de proyectos de la convocatoria de aixa Popular

RESOLUCIÓ PROVISIONAL de la CONVOCATÒRIA 2020 AJUDES a PROJECTES d’EDUCACIÓ per al DESENVOLUPAMENT i SENSIBILITZACIÓ

 

Gràcies a la col·laboració entre Caixa Popular, la Coordinadora Valenciana d’Organitzacions no Governamentals per al Desenvolupament i els clients titulars del Estalvi Solidari, s’han creat les ajudes destinades a afavorir l’educació per al desenvolupament i la sensibilització amb l’objectiu de promoure una ciutadania crítica, global i conscient sobre les desigualtats mundials, la relació de poder entre els Països del Nord i el Sud, aprofundir en el coneixement dels Drets Humans i la comprensió del rol de la ciutadania en l’eradicació de la pobresa i la desigualtat.

Publiquem l´acta i el resultat provisional de la Convocatòria d´aquest any 2020 de subvencions a projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització de Caixa Popular.

Volem donar les gràcies a les companyes María Jesús Martínez Usarralde en nom de la Universitat de València, María de los Llanos Gómez Torres en nom de la Universitat Politècnica de València, Francisco Alós Alabajos i María Jesús Figuerola Santamaria en nom de Caixa Popular per la rigorositat i la dedicació voluntària a l`avaluació dels projectes presentats en aquesta convocatòria.

Com a resultat de la reunió d´evaluació, el jurat acorda atorgar la següent puntuació al projectes de manera provisional podent presentar al·legacions a aquesta resolució. El termini d’al·legacions a la present resolució provisional és fins al 17 de novembre i es poden presentar per mail a info@cvongd.org.

i el seguent llistat de projectes no finançiats per falta de fons

Scroll to Top