Palestina i València juntes en Consume Palestina

Dimarts que ve 26 d’octubre, el Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València acollirà l’esdeveniment “Consumeix Palestina: Solidaritat amb les dones Palestines”, que podrà seguir-se de manera presencial i en línia, i que comptarà amb la presència telemàtica de dones palestines representants de les cooperatives participants en el projecte de Cooperació per al Desenvolupament «Sostenible, Igualitari i Just. Consume Local, Consume Palestina», en un acte coorganitzat per Assemblea de Cooperació per la Pau – País Valencià, La Tenda de Tot el Món i el propi CM Rector Peset.

La sala de la Murallla del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València acollirà, dimarts que ve 26 d’octubre, a les 12 del migdia, la trobada amb les dones palestines dels grups i cooperatives participants en el projecte “Sostenible, igualitari i just. Consumeix local, consumeix Palestina. Segona Fase” que impulsem Assemblea de Cooperació per la Pau Pais Valencià i La Tenda de Tot el Món al costat de PARC i amb el finançament de la Generalitat Valenciana.

Aquest acte se celebrarà de manera presencial i en línia, amb la participació de Rosa Pérez Garijo, Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat democràtica de la Generalitat Valenciana, així com Trini Blanch Delegada d’Assemblea de Cooperació per la Pau- PV i Carles Xavier López, equip de coordinació de la Tenda de Tot el Món.

Dones palestines

Per la part palestina, es connectarà per videoconferència amb Rubba Dass i Izzat Zedan representants de PARC (Agricultural Development Association), l’organització contrapart Palestina de les ONGDs valencianes i, amb l’objectiu d’acostar-nos a l’actual situació en Palestina i en concret a la realitat de les dones palestines, comptarem amb Rawan Ateeq, directora del grup de dones Rujeib en Nablus, Hanan Al-Salman, directora de la cooperativa cooperativa Tulkarem i Mariam Mafrajeh, membre de l’assemblea administrativa de la cooperativa de Beit Lyqyat a Ramallah.

Consumeix Palestina

L’objectiu d’aquesta trobada és conéixer de primera mà l’actual situació en Palestina i en concret la realitat de les dones palestines implicades en els grups del projecte, així mateix, s’intercanviaren les experiències fruit d’aquest experiència solidària i, gràcies als testimoniatges palestins, com afecten els projectes de cooperació com Consume Palestina, cofinançats per la Generalitat Valenciana, en la vida i el desenvolupament d’aquestes comunitats en Palestina.

L’assistència aquest esdeveniment, tant de manera presencial com virtual, és gratuït prèvia inscripció en: https://forms.gle/BKagCQPUgNXwrhLm9

“Sostenible, igualitari i just. Consumeix local, consumeix Palestina. Segona Fase” és un projecte impulsat per Assemblea de Cooperació per la Pau – País Valencià, La Tenda de Tot el Món i l’organització palestina PARC (Agricultural Development Association), amb el suport financer de la Direcció General de Cooperació Internacional per a a el Desenvolupament de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

Es pot complementar informació sobre el projecte i accedir a la publicació en format digital, una vegada presentada en www.consumepalestina.org

Contacte mitjans: Blanca Ribelles (Punt Comunicació): 616 68 83 09

, , , ,

Scroll to Top