Oberta la votació ciutadana per als “Premios Enfoque”

Ja s'han decidit els finalistes per a la III Edició dels “Premios Enfoque” després de les votacions de 200 professionals de la comunicació, ara és el torn de la ciutadania, la qual decidirà qui mereix ser guanyador/a d'aquests guardons

Oberta la votació ciutadana per als Premios Enfoque

Ja tenim finalistes per a la III Edició dels Premios Enfoque: ara és el torn de la ciutadania que decidirà qui mereix aquests guardons.

Més de 200 professionals de la comunicació i la informació han suggerit noms de mitjans, programes/espais i periodistes que mereixen ser finalistes d'aquests Premis. Ara s'inicia la segona etapa d'aquests guardons en la qual es passa el testimoni a la ciutadania que decidirà qui mereix guanyar-los. La votació pot realitzar-se a través d'aquest enllaç fins al 9 de febrer:

https://www.survio.com/survey/d/premiosdeperiodismo

BANNER 1

Els Premios Enfoque naixen de la necessitat de fomentar la vigilància ciutadana sobre l'exercici periodístic i de la defensa de la informació com a dret humà. De caràcter simbòlic, reconeixen a mitjans, programes/espais i periodistes enfocats i desenfocats que respecten els drets humans i les minories, l'equitat de gènere i el medi ambient.

El llistat de finalistes ha sigut seleccionat en una enquesta oberta dirigida a especialistes de la comunicació durant el mes de gener de 2016. Et convidem a consultar la web (www.premiosenfoque.com) per a conéixer els objectius i metodologia del projecte. En cada resposta s'annexa la pàgina web o el twitter perquè pugues conéixer més detalls de la trajectòria professional dels/les candidats/es.

Desplaça cap amunt