Obert el termini de preinscripció dels Masters en Cooperació de les universitats de la Comunitat

Us resumim la informació clau de l’oferta de Màsters en Cooperació Internacional que ofereixen les universitats de la Comunitat Valenciana per al curs 2021-2022, incloent plans d’estudi, cost i dates per a la preinscripció.

Master UV

Les universitats de la Comunitat Valenciana ja han obert el termini per a la preinscripció en els Màsters que ofereixen per al pròxim curs 2021-2022 en matèria de cooperació internacional.

L’oferta inclou el Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament de la Universitat Jaume I de Castelló, i el Màster Interuniversitari de Cooperació al Desenvolupament que organitzen de manera conjunta les cinc universitats públiques valencianes. Respecte a aquest últim, les cinc universitats imparteixen els mateixos continguts comuns durant el primer quadrimestre, encara que cadascuna pot desenvolupar una o més especialitats durant el segon quadrimestre.

Especialitats

Les diferents especialitats oferides en les cinc universitats que imparteixen el màster són: Gestió de projectes i processos de desenvolupament (UPV), Planificació Integral del Desenvolupament Local (UVEG), Salut en països en desenvolupament (UVEG i UMH), Cooperació i polítiques del desenvolupament (en línia) (UJI) i Sostenibilitat Ambiental (UA).

El Màster Interuniversitari, té la mateixa extensió i preu en les cinc universitats: 90 crèdits, amb un preu per crèdit de 39,27€ en primera matrícula, i 62,79 € en segona i successives matrícules.

A continuació us detallem cadascun dels Màsters

Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament. Especialitat Sostenibilitat Ambiental. Universitat d’Alacant

El propòsit fonamental d’aquesta titulació és formar tècnics altament especialitzats/as en el camp de la cooperació per al desenvolupament, i del canvi social, tant per a la intervenció professional com per a la seua acció investigadora. Té modalitats professional i investigadora.

Oferta de places: 25
Modalitat d’impartició: presencial
Pla d’Estudis
Més informació
Preinscripció

Màster Interuniversitari en Cooperació al Desenvolupament (Especialitat en Salut en Països en Desenvolupament). Universitat Miguel Hernández d’Elx.

La UMH ofereix l’especialitat de Salut en Països en Desenvolupament. Aquesta especialitat permet que els estudiants identifiquen la rellevància de la salut en el desenvolupament dels països com un instrument de millora econòmica i de qualitat de vida.

Modalitat d’impartició: presencial
Pla d’Estudis
Més informació
Preinscripció: primer termini fins al 25 de juny; segon termini del 28 de juliol al 10 de setembre

Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament. Especialitat en Gestió de projectes i processos de desenvolupament, Universitat Politècnica de València.

El Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament és un títol oficial interuniversitari que habilita per a la pràctica professional i per a l’accés a programes de doctorat. Té modalitats professional i investigadora.

Modalitat d’impartició: presencial
Estructura
Més informació
Preinscripció fins a l’11 de juny

Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament. Universitat de València.

El Màster de la Universitat de València ofereix una formació comuna en cooperació al desenvolupament i dues especialitats:

  • Planificació integral del desenvolupament local
  • Salut als països en desenvolupament

Modalitat d’impartició: presencial
Places disponibles: 45
Més informació
Preinscripció fins al 15 de juny

Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament. Especialitat en Cooperació i Polítiques de Desenvolupament. Universitat Jaume I de Castelló.

El MCAD/UJI, en la seua modalitat a distància, imparteix l’Especialitat en Cooperació i Polítiques de Desenvolupament. Des d’un enfocament d’educació en línia, on la incorporació de materials docents hipermedia, la interdisciplinarietat i multiculturalitat del professorat i alumnat, possibilita un acostament a la realitat del desenvolupament dels pobles des d’una perspectiva holística i transformadora.

El MCAD és una titulació oficial, que s’imparteix En línia fa 15 anys, amb opció de realitzar Pràctiques Externes i d’accedir al Programa de Doctorat en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional.

Modalitat d’impartició: a distància
Més informació i programa complet
Preinscripció: primer termini fins al 18 de juny; segon termini del 2 de juliol al 30 de setembre

Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament. Universitat Jaume I de Castelló.

L’objectiu del màster és crear una comunitat d’aprenentatge internacional, intercultural i interdisciplinari, en la qual es fomente la transformació pacífica de conflictes, des del reconeixement, respecte i enteniment de les diferents cultures i formes de vida. L’estudiantat, procedent de diferents països, ha pogut experimentar, directament i en algunes ocasions, guerres i conflictes violents, la qual cosa enriqueix el debat i la cerca d’alternatives per a afrontar les situacions d’injustícia per mitjans pacífics. De la mateixa manera, el professorat participant procedeix, també, de diverses parts del món, la qual cosa contribueix a augmentar el caràcter internacional i intercultural del programa.

El màster compta amb una trajectòria de més de 25 anys i està avalat per la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau.

Crèdits: 120.
Preu: 39,27 €/crèdit.
Modalitat d’impartició: presencial.
Pla d’Estudis i calendari
Preinscripció: primer termini fins al 18 de juny; segon termini del 2 de juliol al 30 de setembre

,

Desplaça cap amunt