Migrar la mirada, un curtmetratge que no et deixarà indiferent

En el marc del Dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial, la Fundació Adsis estrena un curtmetratge amb el testimoniatge de joves migrants en primera persona. Perquè, perquè canvien les coses, és necessari migrar la mirada.

Documental Fundación Adsis

‘Migrar la mirada’ sorgeix com a iniciativa del projecte MERAKI, que Fundació Adsis duu a terme a Las Palmas, en el qual s’ofereix atenció integral a joves migrants amb escassos nivells d’alfabetització.

A través d’aquest curtmetratge de docuficció, l’equip i les persones participants en MERAKI van decidir expressar els desafiaments que enfronten les persones migrants a la seua arribada a Espanya.

Una realitat lliure de discriminació i racisme

En el documental apareixen també expertes i experts que coneixen el terreny i que tenen la capacitat de generar les noves narratives que reflectisquen una realitat social lliure de discriminació i racisme, amb l’objectiu de desestigmatizar el col·lectiu migrant.

I és que, des de Fundació Adsis, reivindiquem la importància de qüestionar-nos per a comprendre: Com es generen les narratives entorn de la migració? Quines tendències s’observen i quines implicacions tenen en les condicions de mobilitat de les persones migrants?

,

Scroll to Top