L’Àgora 2020 centrarà els seus debats en l’adaptació de la cooperació valenciana a la crisi de la COVID-19

Serà el dijous 19 de novembre, en format online, de 16 a 19 hores.

Inclourà anàlisi de la resposta que està donant la cooperació a les conseqüències de la pandèmia, i com s’està adaptant la gestió de projectes a la nova realitat.

Representants de la universitat, Administracions Públiques i  ONGD de dins i fora de la Comunitat Valenciana ens donarem cita en la quarta edició de l’Àgora 2020 que se celebra el dijous 19 de novembre de 16 a 19 hores sota el títol “La cooperació valenciana en època de COVID-19”. La trobada, organitzat per l’Ajuntament de València amb la col·laboració de la Coordinadora Valenciana de ONGD, se celebrarà en format online.

Es tracta d’analitzar els ajustos que s’estan realitzant (i els que es necessitarà impulsar) en la gestió i l’execució dels projectes de cooperació, tant per part de les Administracions locals com de les ONGD, davant la crisi que està generant la pandèmia a tot el món. Com sempre, l’objectiu és afavorir l’aprenentatge col·lectiu mitjançant l’intercanvi d’experiències.

Taules d’anàlisis i grups de treball

La ponència inaugural “El desafiament global de la COVID-19 i la inerta cooperació espanyola” serà a càrrec de Kattya Cascante Hernández, professora de Relacions Internacionals de la Universitat Complutense de Madrid. Seguirà una taula d’anàlisi des de les Administracions amb la participació de representants de l‘Ajuntament de Barcelona i del Govern de Navarra, i una altra taula d’anàlisi des de les ONGD, amb personal tècnic d’entitats valencianes i sòcies locals en Palestina, Mali, Nicaragua i El Salvador.

Malgrat el format online, com en edicions anteriors hi haurà espai per al debat en grups de treball, que abordaran les estratègies d’adaptació a la COVID i reflexionaran sobre els escenaris que podem preveure post-pandèmia.

La clausura estarà a càrrec de Rafael García Matíes, president de la Fundació Musol, que parlarà sobre l’agilitació de la gestió dels fons destinats a la cooperació internacional per part de les entitats locals.

Descàrrega el programa complet

Inscripcions

,

Scroll to Top