La Xarxa Enclau llança una enquesta per a conéixer el nivell de coneixement i ús de les finances ètiques entre les ONGD

La xarxa considera que les ONGD són clau per a avançar en un model econòmic més just, que reduïsca desigualtats i demana la seua col·laboració participant en l’estudi.

Des de Enclau han llançat aquesta setmana un qüestionari per a conéixer el nivell d’ús i coneixement que tenen les ONGD de la Comunitat Valenciana al voltant de les finances ètiques, alternatives i solidàries.

“Creiem que les ONGD són un actor clau per a un model econòmic just i solidari, que reduïsca les desigualtats contra les quals treballem des dels nostres àmbits d’acció. També treballem en aquesta matèria en xarxes en les quals sovint som companyes”, afirmen des de Enclau.

La Coordinadora valenciana d’ONGD manté amb aquesta xarxa un conveni de col·laboració que inclou el treball conjunt per a detectar necessitats financeres en el sector i l’articular propostes conjuntes.

Col·laboració

Per això, us convidem a totes les ONGD a col·laborar responent al qüestionari dirigit a associacions de la cooperació, però també d’acció social i al teixit productiu econòmic de l’economia social i solidària. El temps de resposta estimat és inferior a 4 minuts.

A partir d’aquest qüestionari, Enclau podrà conéixer l’abast d’ús i coneixement a la Comunitat Valenciana, i la Coordinadora podrà conéixer quin és el grau dins del sector. D’aquesta manera, es podran emprendre conjuntament accions de formació, de comunicació i altres, que puguen beneficiar el treball de les ONGD i contribuir en la transformació del model econòmic i en particular del sistema financer.

Scroll to Top