La política migratòria valenciana centrarà el primer debat electoral de la precampanya entre candidats a la Generalitat i responsables de programa

Per primera vegada, els partits valencians abordaran en un debat electoral la inclusió de mesures específiques en els seus programes i la presència de migrants en les seues llistes electorals.

El debat, obert al públic, tindrà lloc el dijous 15 de desembre a les 18.30 hores en la sala d’actes del complex administratiu 9 d’Octubre (C/Democràcia, 77), de València.

L’Escola de Ciutadania celebra el primer debat electoral de la precampanya centrat en la política migratòria valenciana dijous que ve 15 de desembre a València, on participaran candidats a la Generalitat i els principals responsables del programa electoral dels partits polítics amb representació en les Corts Valencianes:

-José Muñoz, secretari d’organització del PSPV-PSOE.

-Miguel Barrachina, coordinador de campanya del PPCV.

-Joan *Baldoví, candidat a la Generalitat per Compromís.

-Mamen Peris, portaveu adj. en els Cort i precandidata a la Generalitat per Ciutadans.

-Pilar Lima, coordinadora autonòmica de Podem.

-Estefanía Blanes, responsable de política institucional d’Esquerra Unida del País Valencià.

El debat, obert al públic, tindrà lloc a les 18.30 hores en la sala d’actes del complex administratiu 9 d’Octubre (C/ Democràcia, 77), de València. La inauguració serà a càrrec d’Aitana Mas, vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, i de la diputada autonòmica Irene Gómez.

Es tracta de l’acte de clausura de la 3r edició de l’Escola de Ciutadania, impulsada per Jovesólides ACOEC i*Espai Obert El Marítim per a fomentar la participació de persones migrants en política i que ja ha format a més de 120 líders i lideresas.

El 15% de la població valenciana és d’origen estranger, sense comptar les persones nacionalitzades o en situació irregular. Almenys 200.000 podran votar el pròxim 28 de maig en la Comunitat.

Desplaça cap amunt