La plataforma CIEs No guanya la menció “Colibrí”, per la defensa dels Drets Humans i Valors Democràtics

A l'acte, a més, quedaran inaugurades tres exposicions amb la temàtica comú dels drets humans, gràcies a la col·laboració de CiesNo, Amnistia Internacional i Xarxa Joves.net, que romandran obertes al públic en el Museu Comarcal de l´Horta Sud fins al 30 de gener

La Fundació Horta Sud vol contribuir a la reconstrucció d’un moviment associatiu compromès en la defensa dels drets humans i valors democràtics, que contribuïsca a una societat més justa i a la millora i el progrés de la humanitat.

Volem visibilitzar a les associacions que han assumit la responsabilitat i el compromís de construir una societat més justa que millore la vida de les persones; és necessari que ens adonem que hi ha moltes iniciatives orientades al canvi i reconéixer i valorar a la bona gent que treballa de forma solidària i col·lectiva pels altres i que en temps d'incertesa ens apropa i ens fa sentir més humans i millors.

Aquesta menció, que acaba de nàixer, té per objecte el reconeixement de la tasca de les associacions i les persones, que es distingisquen per la defensa, promoció i realització de programes que fomenten i defensen els Drets Humans i els Valors Democràtics.

Enguany, a la seua primera convocatòria volem agrair, significar, mencionar el treball realitzat per CIEsNo. Campanya pel Tancament dels Centres d'Internament d'Estrangers (CIEs), és un espai on conflueixen diverses persones, organitzacions de defensa dels Drets Humans, de lluita contra el racisme i la xenofòbia, col·lectius socials i associacions veïnals i que té com a objectiu primordial el tancament incondicional delsCIEsen l'Estat Espanyol i Europa i la defensa dels Drets Humans.

CIEsNo, es compon de:

Africanos en Valencia-AVSA, Antifeixistes PV, Asociación Entreiguales, Asociación Martín Fierro, A.V. Natzaret, CEAR PV, CEDSALA, Colectivo Desalambrando, Colectivo Roma (FERYP), Psicólogos Sin Fronteras, GAC (Grup d’Acció Comunitària), AEDIDH, Col·lectiu Sense Papers, Comunidades Cristianas Populares, Foro Alternativo de la Inmigración, HOAC, Jarit, Médicos del Mundo, Mesa d’Entitats de Solidaritat amb els Immigrants, Valencia Acoge, Semàfor Roig, Sodepau, SOS Racisme, Intersindical Valenciana, Colectiu Sur-Cacarica, Asociación Candombe i CNT-Valencia. (https://ciesno.wordpress.com/)

Ens agradaria comptar amb la teua presència, i et demanem que li dónes difusió a l'acte.

A l'acte, a més, quedaran inaugurades tres exposicions amb la temàtica comú dels drets humans, gràcies a la col·laboració de CiesNo, Amnistia Internacional i Xarxa Joves.net, que romandran obertes al públic en el Museu Comarcal de l´Horta Sud fins al 30 de gener.

https://www.youtube.com/watch?v=r4S89FBa_Nw

,

Desplaça cap amunt