Jornada: Agenda 2030: una agenda de tots i totes

Dimecres 14 de juny, inscripció fins el 12 de juny. La jornada, es celebrarà en Diputació de Castelló (Plaça Les Aules,7), de 9:30-13:30h. Amb la participació de Ignacio Martínez, Investigador del Col·lectiu La Mundial, Jordi Calvo, Centre Delàs, Gonzalo Pareja, vicepresident CVONGD i Federico Buyolo, Director General Cooperación. Organitza: Fons Valencià per la Solidaritat.

Font: Fons Valencià

DOSSIER D'INFORMACIÓ


Jornada el pròxim dia 14 de juny, la qual porta per títol “Agenda 2030: Una agenda de tots i totes”.

Amb aquesta jornada volem oferir una visió general dels ODS i conèixer si realment són una oportunitat per a aconseguir un món més just i sostenible, a més de motivar a la participació ciutadana, ja que cadascun de nosaltres hem de promoure la seua consecució.

La jornada, es celebrarà a la Diputació de Castelló, al Saló de Recepcions (Plaça Les Aules,7), en horari de 9:30-13:30h, s’iniciarà amb la inauguració a càrrec de la Presidenta del Fons Valencià, Xelo Angulo Luna i la Diputada de Benestar Social de la Diputació de Castelló, Elena Vicente Ruíz.

En la jornada (adjuntem programa) comptarem amb les ponències de Ignacio Martínez, Investigador del Col·lectiu La Mundia, i Jordi Calvo, Coordinador del Centre Delàs.

També està prevista la realització de una taula redona, en la qual es tractaran els diferents àmbits d’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Per tal de registrar la vostra assistència cal emplenar la fitxa d'inscripció i enviar-la al correu electrònic oficina@fonsvalencia.org o cridar al ( 96 227 24 60.

El termini de límit d’inscripció serà el 12 de juny de 2017


Scroll to Top