IDEAS publica una guia per a desmuntar mites i acostar-nos a la realitat del Comerç Just

La publicació, realitzada en el marc del projecte Ciutats pel Comerç Just, presenta de forma molt visual xifres i casos pràctics seguint els deu principis del Comerç Just.

Portada Publicación Ideas

La cooperativa de Comerç Just IDEAS presenta “Conéixer el Comerç Just: mites, realitats i preguntes freqüents” una nova publicació sobre el Comerç Just i la seua relació amb els ODS i l’Agenda 2030. Es tracta d’un material senzill i molt visual que us ajudarà a comprendre millor la contribució que fa el Comerç Just als nous reptes que se’ns plantegen com a societat: la lluita contra la desigualtat i la pobresa, la sostenibilitat, la justícia o l’equitat de gènere. El text està replet d’exemples i casos pràctics per a conéixer de primera mà els efectes del Comerç Just en la vida de les persones..

Aquest material està editat dins del projecte “Ciutats pel Comerç Just: sostenibilitat i equitat comercial per a contribuir als Objectius de Desenvolupament Sostenible2, finançat per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID).

Eina de transformació

Amb una història de més de 50 anys, el Comerç Just és una eina útil per a contribuir a l’Agenda 2030 i ha demostrat ser poderosament eficaç per a transformar la vida de milions de persones en el planeta, ja que és una alternativa econòmica que assegura la prosperitat de les comunitats productores, i contribueix a millorar la vida de les persones productores, assegurant els seus drets, i protegint el planeta.

Infografía Beneficios del Comercio Justo

L’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible constitueixen l’agenda més ambiciosa que fins al moment s’ha marcat la comunitat internacional per a aconseguir, abans de 2030, l’erradicació de la pobresa, la protecció del planeta, la reducció de les desigualtats i assegurar la prosperitat per a totes les persones. Cada objectiu té les seues pròpies metes i indicadors per a aconseguir la seua concreció i avaluar el seguiment.

Aquesta publicació relaciona cadascun dels principis del Comerç Just amb el seu *ODS i meta corresponent. Una informació molt útil i necessària per a comprendre millor la proposta del Comerç Just i la seua gran contribució a l’Agenda 2030.

,

Scroll to Top