Hi ha coses més necessàries que mai: #EsHoradeCooperar

Presentem la campanya #EsHoradeCooperar: una iniciativa que defensa la urgent necessitat de posar en valor la cooperació entre les persones en els nostres barris i més enllà de les nostres fronteres.

La proposta ha sigut coordinada per la Secretaria d’Estat de Cooperació Internacional, la AECID i La Coordinadora.

Pots sumar-te a ella si consideres que hi ha coses, com la solidaritat i la cooperació, que són més necessàries que mai. T’oferim materials.

Sabemos que la solidaridad nos une. Es hora de cooperar

Diuen que l’ésser humà és egoista per naturalesa, però la història demostra tot el contrari: el grup sempre ha sostingut la vida. La crisi mundial que estem vivint demostra que el suport mutu, la col·laboració, les cures, la solidaritat i la cooperació són essencials per a sostindre la vida.

Milions de persones compromeses

Aquesta campanya posa en valor el compromís de milions de persones a tot el món amb la vida i recorda que la política pública de cooperació és una d’aqueixes peces essencials que contribueixen a protegir la vida. En un any en què aquesta política pública està sent reformada, és crucial recordar el seu valor i la seua contribució a la garantia dels drets humans i el benestar de milions de persones.

Si vols sumar-te a aquesta campanya (des de la teua organització o de manera individual), t’oferim materials en les llengües oficials de l’Estat. Si t’interessen, posa’t en contacte amb Yolanda Polo (yolanda.polo@coordinadoraongd.org).

Scroll to Top