Formació en voluntariat internacional de VIDES y Escoles Solidàries

Ambdues associacions organitzen cursos de formació per a voluntaris amb la finalitat de que puguen desenvolupar tasques de cooperació i educació a països del Sud el pròxim estiu, i per als quals cal inscriure's abans que finalitze l'any

Les associacions Escoles Solidàries i VIDES (Asociación Voluntariado Internacional para el Desarrollo, la Educación y la Solidaridad) organitzen cursos per a formar voluntaris internacionals. Ambues culminaran el pròxim estiu amb experiències de voluntariat a països del sud. i el termini d'inscripció en els dos casos finalitza abans que acabe l'any.

Escoles Solidàries convoca la XI edició del Programa d'Intercanvis d'Experiències Educatives amb Guatemala per a l'any 2016. Aquest programa ofereix, en la primera fase, un període de formació durant set caps de setmana de l'any 2016. La segona fase consisteix en una estada de 30 dies a les comunitats maies de Ixcan, Guatemala, on es viurà en família de les dites comunitats, assistirà a les aules dels diferents nivells educatius, es participarà en jornades d'intercanvis educatius amb professorat de Guatemala, etc.

La data límit per a inscriure's en el programa és el 30 de desembre, i podeu informar-vos amb més detall ací, i a través d'aquest document.

Per la seua banda, l'associació VIDES organitza un any més el Curs de Formació de Voluntariat Internacional.Es tracta d'un curs presencial i gratuït, que comença a finals de novembre i conclou en juny. De novembre a març es realitza una trobada al mes (normalment en dissabte) i en els mesos d'abril i maig es realitzen dues convivències en les quals ja solament assisteixen les persones que van a viatjar als camps de treball internacionals.

La primera presa de contacte per a tots els interessats tindrà lloc el pròxim 26 de novembre a la Delegació de VIDES a València, en el carrer Sant Joan Bosco, 39.

Si voleu saber-ne més, podeu consultar aquesta pàgina o mirar aquest document.

Desplaça cap amunt