FESTICOOP. Iniciatives cooperatives per un mon millor

Diumenge 2 de decembre de 11 a 15 h. en pl. Gerardo Garcés de Xirivella (València) Mercat Agrocològic, Fira d´Economia Solidària, Concert Verm´”La Fumiga”. Activitats infantils i paella solidària.El diumenge 2 de desembre, Xirivella celebrarà l’esdeveniment FestiCOOP, dedicat a l’exposició festiva d’iniciatives econòmiques cooperatives i solidàries per un món millor.

Es tracta d’unes activitats organitzades per la cooperativa Cultura Activa amb la col·laboració de Pallassos en Rebeldia, CONGD i REAS PV. A més, comptarà amb el patrocini de l’Ajuntament de Xirivella gràcies al treball conjunt de les regidories d’Economia del Bé Comú, Cooperació i Medi Ambient.

«L’objectiu del FestiCOOP és promoure un model de consum conscient, responsable i compromés amb el respecte a la terra, la cultura i la dignificació de les condicions de la vida i relació entre persones i pobles d’arreu del món» explica Boro Montroy, regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat.

FestiCOOP tindrà lloc a la plaça Gerardo Garcés d’11.00 a 15.00 h, on s’implantarà també un espai dedicat al mercat agroecològic de proximitat, mitjançant la venda directa de productes d’agricultura i apicultura del nostre entorn on els productors i productores aconsegueixen una remuneració i unes condiciones laborals justes, mantenint actiu el camp treballant de manera sostenible perquè el consumidor obtinga un producte saludable i de gran qualitat a bon preu.

FestiCOOP tindrà com a activitat cultural principal el concert del grup valencià La Fúmiga a les 13.30 h, i a l’acabar, es repartiran racions de paella a preus populars, la recaptació de la qual anirà destinada al projecte solidari Festiclown Palestina.

Scroll to Top