Entrepobles edita la guia didàctica “Emergència Climàtica” per a secundària, cicles formatius i moviments socials

Es tracta d’una proposta didàctica amb activitats i recursos que té com a objectiu transversalitzar la temàtica de l’emergència climàtica a diversos àmbits de la vida des de la perspectiva de la justícia global.

Entrepobles clima

Entrepobles presenta la guia didàctica “Emergència Climàtica”, un projecte d’aquesta ONGD i Edualter que ofereix una proposta didàctica amb activitats i recursos amb la finalitat de transversalitzar la temàtica a diversos àmbits de la vida des de la justícia global.

La Guia Didàctica “Emergència Climàtica”, es pot descarregar i treballar en centres educatius de secundària, amb moviments socials, grups climàtics per la justícia global, social, ambiental, de cures, educació d’adults, cicles formatius, àmbits d’educació informal i altres tipus de col·lectius.

Planteja una sèrie de temàtiques a través de propostes metodològiques, activitats i materials complementaris, que són adaptables a l’espaitemps així com al públic al qual ens dirigirem.

Amb la participació de joves i docents

Destaquem que per a l’elaboració de la guia hem comptat amb la revisió i aportacions de l’equip educatiu de Entrepobles, així com docents del Grup de Treball EduGlobalStem a través de Edualter i, destacar molt especialment, que s’han implicat des de l’inici del procés algunes joves de Fridays For Future Barcelona. Aquest treball col·lectiu ens ha permés afegir solidesa al material pedagògic.

En aquest enllaç podràs consultar i descarregar-te la guia.

, ,

Desplaça cap amunt