Curs de “Curtmetratges per a transformar el món”

Dins del projecte Conectem societats, Contruim ciutadania realitzem el taller de curtmetratges que et permetrà materialitzar la teua idea audiovisual per a transformar el món.
Dies: 6, 7, 8, 9, 13, 14, 15 i 16 de juny.

Fuente: ACPP PV


Tindrà lloc els propers dies 6, 7, 8, 9, 13, 14, 15 i 16 de juny entre les 16.30h i les 20.30h de la vesprada.

A més, si estàs interessat/da, podràs participar en el concurs de curts del projecte i obtindre un premi consistent en un viatge a Palestina per conèixer els projectes de cooperació internacional que desenvolupa ACPP allí. A l’apartat CONCURS DE CURTS del web trobaràs les bases del concurs i els premis que pots guanyar si participes.

  • Qui pot inscriure’s a este curs? Qualsevol persona interessada en deixar volar la imaginació per a crear un curt que ajude a la transformació del món.

  • Quin cost té el curs? El curs té un cost de 20€. Si estàs interessat/da en realitzar els quatre cursos d’este projecte, tens un descompte. Sols pagaràs 50€ per les quatre formacions.

  • Vols incriure’t al curs? Escriu-nos al correu electrònic paisvalencia@acpp.com dient-nos el teu nom i la formació a la que et vols inscriure (el nom del taller). En cas que vulgues inscriure’t a les 4 formacions, indica’ns això. Et respondrem amb la reserva i el número de compte per a que pugues fer la transferència per a pagar el curs o tot el cicle formatiu i confirmar, així, la teua inscripció.

  • Quan inscriure't al curs?El curs es realitzarà els dies 6, 7, 8 i 9 de juny i 13, 14,1 5 i 16 de juny. Pots fer-nos arribar el teu interès i t'informarem sobre com procedir per fer la inscripció.

Contingut del Curs de Curtmetratges per a transformar el món

En el curs s'aproximarà l'alumnat al curtmetratge com a eina de transformació i denuncia social i es farà una aproximació a tot el procés de producció d'un clip audiovisual (desde la preproducció i fins a la post-producció). L'objectiu és que l'alumnat, per grups, puga acabar la formació havent materialitzat l'aprenentatge en un curtmetratge compromès amb la transformació social.

Dins de l'àmbit dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que emmarquen temàticament el taller, preferiblement es realitzaran peces del gènere documental però es podrà fer ficció sempre que la idea presentada pels alumnes no excedisca els recursos dels que es disposen, és a dir, haurà de ser una idea senzilla i fàcil d'executar.

Curs de curtmetratges Assemblea de Cooperació per la Pau

Producció i rodatge

Es dedicarà a fer una explicació curta dels objectius del taller i del funcionament en una producció per tal de donar una imatge global del procés de creació d'una peça audiovisual. També es donarà a conèixer el material de gravació del que disposarem i es donarà unes nocions inicials per a que comencen a familiaritzar-se amb ell. Per últim es dedicarà el final de la classe a treballar en la idea del curt que voldran desenvolupar amb projecció d'exemples.

Mòduls:

  • Pre-producció: recerca d'informació, guió, planificació del rodatge
  • Producció: rodatge
  • Postproducció: muntatge, correcció de color, edició d'àudio, efectes especials

Càrrecs dins d'una producció: Director / realitzador, Productor / productor executiu / productor de camp, Redactors, Operadors de càmera, Tècnics d'àudio, Editors i Tècnics de post-producció.

Càmera reflex: parts de la càmera, conceptes bàsics de funcionament

Repartició de funcions entre els membres de l'equip, desenvolupament de la idea, planificació del rodatge i rodatge, sempre amb el recolçament i l'acompanyament dels monitors per resoldre els dubtes que els puguen sorgir.

Muntatge

Explicació del software d'edició i primeres pràctiques d'organització de material i del programa, muntatge del curtmetratge i correcció final bàsica, tant de color com de so.

Visualització dels curtmetratges de tots els equips del taller i col·loqui.

Calendari:

El curs es realitzarà els dies:

– 6, 7, 8 i 9 de juny (part teòrica) al Col·legi Major Rector Peset.

– 13, 14, 15 i 16 de juny (part pràctica) al Taller d'Audiovisuals de la Universitat de València.

Si estàs interessat/da en fer-lo, pots enviar-nos un mail mostrant el teu interès i quan tinguem les dates tancades, t'informarem de les mateixes. Mail: paisvalencia@acpp.com

Com pots inscriure't?

Telefona'ns al 963 51 12 63 o escriu-nos al mail paisvalencia@acpp.com donant-nos el teu nom i el nom del curs sobre el que estàs interessat/da.

Et respondrem al correu confirmant-te la preserva i donant-te el número de compte al que cal que faces una transferència de 20€ per al pagament del curs.

I si et quedes amb ganes de més, sapigues que pots seguir formant-te amb la resta de cursos que posem al teu abast en aquest projecte. Clica sobreFormacióper a conèixer-los tots.

Desplaça cap amunt