Crida de persones voluntàries per a la càrrega de la “Caravana per la Pau” per als campaments de població refugiada sahrauí

Es necessiten persones per a carregar el dissabte 3 de març des de les 09 del matí en pol. Fuente del Jarro Paterna (València). Convoca: Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del Pais Valencià.

Crida persones voluntàries


El pròxim dia 3 de març, es va a procedir a la càrrega dels aliments arreplegats per als campaments de població refugiada sahrauí en el marc del nostre programa Caravana per la Pau.

Són al voltant de 50 tones el que anem a carregar, per la qual cosa, des de la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del Pais Valencià (FASPS PV) fem aquesta crida solidària ja que necessitem gent que vulga col·laborar amb nosaltres.

Pràcticament tot el menjar el carreguem a mà, les associacions han anat empaquetant en caixes quilo a quilo, és molt d'esforç el que fem les associacions solidàries amb el poble sahrauí, així que si vens a ajudar-nos el dissabte per a finalitzar la càrrega, t'ho agrairem molt.


La càrrega serà en:
TELEMIX LOGISTIC, S.L.
PLAZA AVILES 6
POL. FUENTE DEL JARRO
PATERNA (VALÈNCIA)
T'esperem a partir de les 9 del matí.
Vine i comparteix solidaritat. Descobreix la lluita del poble sahrauí


Tlf. de contacte: 656669502

Desplaça cap amunt