Cooperacafé 2021: debats sobre els reptes i el futur de la cooperació

Cooperacafé és un projecte de la Conselleria Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana que aposta per millorar la qualitat de la informació i la comunicació en matèria de cooperació internacional al desenvolupament.

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, va inaugurar dimecres passat 19 de gener, en el Centre del Carmen de València, la jornada de presentació del projecte divulgatiu de la Generalitat «Cooperacafé», iniciativa que consta de quatre vídeos divulgatius sobre la situació actual i els reptes de la cooperació valenciana.

En ells, representants de diverses ONGD de la Comunitat Valenciana s’aborden qüestions com la sanitat, el medi ambient, els drets humans i el paper dels cooperants i del voluntariat internacional.

Podeu veure a continuació tots els vídeos del projecte:

“Rosa Pérez Garijo presenta *Cooperacafé”

“La resposta solidària de la cooperació valenciana enfront de l’emergència sanitària global”

“La resposta de la cooperació valenciana enfront de la crisi climàtica als països empobrits”

“El paper de les persones cooperants i del voluntariat internacional en la construcció de la solidaritat i la pau”

 

“La protecció dels drets humans com a clau per a l’erradicació de la pobresa i les desigualtats”

En la jornada de presentació de “Cooperacafé”, l’investigador i activista Gonzalo Fanjul i la periodista Ana Mansergas van reflexionar sobre com es comunica la cooperació i com ha d’evolucionar i generar noves narratives per a comunicar millor.

, , , , , ,

Desplaça cap amunt