Signem un conveni de col·laboració amb la Universitat Miguel Hernández

El conveni servirà per a impulsar de manera conjunta en els pròxims quatre anys activitats educatives, culturals, de recerca i desenvolupament tecnològic que ajuden a impulsar el canvi social i enfortir el sector de la solidaritat.

Foto de la firma del Convenio entre la Universidad Miguel Hernández y la Coordinadora Valenciana de ONGD

La Coordinadora Valenciana d’ONGD i la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx hem signat hui un conveni de col·laboració per a impulsar conjuntament durant els pròxims quatre anys activitats educatives i culturals, formació de personal, de recerca i desenvolupament tecnològic.

La Universitat es converteix així en un suport indispensable per a continuar treballant en les línies d’educació per al canvi social i l’enfortiment del sector de la solidaritat a Elx i la resta de la província d’Alacant.

“Des de la Coordinadora creiem que aquesta col·laboració pot resultar molt positiva tant per a la comunitat acadèmica com per a les ONGD perquè ajudarà a visibilitzar el que fan les organitzacions i institucions que treballen en cooperació internacional per a fer front a problemes globals que ens afecten tant en els nostres territoris com en la resta del món. Parlem de reptes tan greus com l’increment alarmant de la pobresa i la desigualtat, el canvi climàtic o crisis sanitàries i socials com la que estem vivint a causa del coronavirus”, ha explicat Paloma Jiménez, portaveu de la Coordinadora Valenciana d’ONGD a Alacant.

Accions concretes

La col·laboració conjunta entre la Universidad Miguel Hernández la Coordinadora es concretarà, entre altres qüestions, en la col·laboració de les ONGD en programes de formació professional i l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques en matèria de Cooperació al Desenvolupament i Educació per a la Ciutadania Global.

Així mateix, des de la Universitat posaran a la disposició de la Coordinadora d’ONGD espais i mitjans materials i tècnics als seus campus d’Elx, Sant Joan, Orihuela i Altea, perquè es puguen celebrar seminaris, congressos i un altre tipus d’actes de formació i sensibilització.

,

Scroll to Top