Signem per primera vegada un conveni amb À Punt per a impulsar la informació sobre solidaritat

La Coordinadora Valenciana d’ONGD i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació – À Punt hem signat aquest dilluns 14 de setembre un conveni de col·laboració en iniciatives d’interés social que fomenten la justícia social, el desenvolupament sostenible, la participació ciutadana i la pluralitat.

Firma del Convenio con À Punt

El conveni facilitarà la presència en la radiotelevisió pública valenciana de continguts relacionats amb la solidaritat, l’erradicació de la pobresa global i la defensa dels drets humans. En concret, À Punt es converteix amb aquest acord en el mitjà oficial de la campanya Pobresa Zero, que impulsem cada any el mes d’octubre, i del Dia Mundial del Comerç Just que celebrem tots els mesos de maig. Això implicarà la realització d’una programació especial tant en ràdio i televisió com en la web d’À Punt per a visibilitzar els continguts i actes d’aquestes campanyes.

Tant des de la Coordinadora com des de la radiotelevisió valenciana col·laborarem, a més, en la inclusió de continguts educatius que transmeten valors positius dins de la programació infantil de la cadena. La Coordinadora participarà també en accions formatives destinades a la plantilla per a impulsar, entre altres temàtiques, un tractament informatiu transformador en temes com la pobresa, la desigualtat, les migracions i la solidaritat.

“Per a avançar cap a un món més just és essencial comptar amb una informació de qualitat que es fixe en els problemes globals que afrontem en tot el planeta. Aquest acord és un pas molt important per a visibilitzar aqueixes situacions, la solidaritat de la ciutadania valenciana i el treball de les ONGD. Estem feliços de compartir amb À Punt el compromís amb la pluralitat per a avançar en una societat global més justa, que no excloga a ningú”, ha explicat la presidenta de la Coordinadora, Lourdes Mirón, en l’acte de signatura del conveni.

Per la seua banda, el director general d’À Punt, Alfred Costa, ha destacat que el conveni “reflecteix la cooperació entre dues entitats presidides pel seu esperit de servei públic, en una conjuntura que converteix aquest acte en una oportunitat d’afirmar la necessitat urgent d’unir els esforços de tots en el combat contra la crisi econòmica i social en la qual ens trobem”.

,

Scroll to Top