SENSE JUSTÍCIA FISCAL NO HI HA JUSTÍCIA SOCIAL: DIA D’ACCIÓ GLOBAL PER L’ABOLICIÓ DELS PARADISOS FISCALS

Un any més, el 3 d'abril diverses associacions, sindicats, col·lectius i moviments socials representats en la CAMPANYA PER UNA JUSTÍCIA FISCAL denunciem i reclamem l'ERRADICACIÓ DELS PARADISOS FISCALS.

#JustíciaFiscal és #JustíciaSocial
#ForaParadisosFiscals

Un any més, el 3 d'abril diverses associacions, sindicats, col·lectius i moviments socials representats en la CAMPANYA PER UNA JUSTÍCIA FISCAL tornem a unir les nostres forces per a denunciar i reclamar l'ERRADICACIÓ DELS PARADISOS FISCALS com un dels més mortífers instruments que comporta un afebliment dels ingressos del sistema tributari de molts països.

Els abusos en la utilització dels paradisos fiscals, la impunitat a l'hora d'atallar-los i la falta de voluntat política tenen conseqüències irreparables per al benestar col·lectiu i el sosteniment dels serveis públics essencials per a la ciutadania, com la sanitat pública i els serveis socials, especialment en moments tan greus com la crisi sanitària i social provocada per la pandèmia del Covid-19. Els paradisos fiscals són aliats que debiliten la possibilitat d'invertir en un model de sanitat pública i universal de qualitat.

Convidem la ciutadania valenciana a llegir el nostre manifest que fa una crida a donar resposta ferma i unida contra els paradisos/caus fiscals, i exigim als nostres representants polítics democràticament triats accions per a anar avançant en el camí de la seva inajornable erradicació.


DESCARGAR MANIFIESTO EN CASTELLANO (PDF) / DESCARREGAR EL MANIFEST EN VALENCIÀ (PDF)


CAMPANYA PER UNA JUSTÍCIA FISCAL
AVF-EBC, ATTAC PV, CCOOPV, CVONGD, EAPNCV, Gestha, Intersindical Valenciana,
Pobresa Zero, Red Enclau, UGT-PV y Oxfam Intermón.


¡Sus paraísos fiscales, nuestros infiernos sociales!

Los paraísos fiscales vulneran nuestros derechos y socavan la democracia

Scroll to Top