Renovem el conveni amb l’Ajuntament d’Elx

L’Ajuntament d’Elx i la Coordinadora Valenciana d’ONGD hem signat un nou conveni de col·laboració amb una duració de 10 mesos i un import total de 20.000 euros, per a donar suport i visibilitzar el treball de les ONGD il·licitanes.

Firma Convenio Elche 2021

La representant de la Coordinadora Valenciana d’ONGD a Alacant, Paloma Jiménez, i la regidora de Cooperació al Desenvolupament de l’Ajuntament d’Elx, Mariola Galiana, han signat aquest dijous un nou conveni de col·laboració, per a donar continuïtat al treball conjunt iniciat al setembre del passat any per a coordinar el treball de les ONGD del municipi.

“Amb la renovació d’aquest conveni tenim una nova oportunitat de continuar treballant conjuntament per enfortir el teixit associatiu il·licità, que ha demostrat ser un col·lectiu molt motivat i entregat. Agraïm a l’Ajuntament el seu compromís en la millora de la política en matèria de Cooperació Internacional del municipi, perquè suposa una aposta per l’erradicació de la pobresa i les desigualtats presents en les nostres societats”, ha explicat Paloma Jiménez.

“Aquesta col·laboració permetrà continuar visibilitzant la labor de les organitzacions, i ajudarà a conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de fer front col·lectivament a les causes que generen aqueixes desigualtats. Ara és més necessari que mai”, ha afegit la representant de la Coordinadora.

Objectius

En l’acte, la regidora Mariola Galiana ha destacat que amb la signatura del conveni es pretenen diversos objectius com: donar suport al procés d’enfortiment i acompanyament en el reforç de capacitats dirigida a les ONG de Cooperació Internacional del Municipi d’Elx; continuar analitzant i identificant les necessitats de les ONGD locals; realitzar un estudi i seguiment de les polítiques de Cooperació Internacional que es desenvolupen a nivell municipal; promoure la participació en el Consell Local de Cooperació mitjançant el diagnòstic participatiu amb totes les organitzacions integrants; treballar en l’elaboració d’un pla de treball en conjunt amb totes elles i, finalment, posar en valor tot aqueix treball que realitzen dia a dia les ONG integrants del Consell.

“Amb la col·laboració de la Coordinadora, també pretenem programar campanyes i activitats de sensibilització dirigides cap a la ciutadania. D’aquesta manera, volem promoure la solidaritat i defensa dels drets humans; la lluita contra la pobresa i les desigualtats i fomentar el voluntariat en el nostre municipi”, ha conclòs la regidora.

Punxa ací per a més informació sobre la cooperació a Elx.

, ,

Desplaça cap amunt