Presentació de l’Informe sobre Ajuda Oficial al Desenvolupament Autonòmica 2023

La presentació serà el dia 26 de setembre, a les 10h., a València

Podrà seguir-se en directe a través del canal de la Coordinadora.

L’informe ofereix un retrat detallat sobre els fons que es destinen a la política de cooperació de les comunitats autònomes.

Aquest tipus de cooperació suposa el 10% del total dels fons; una xifra molt important en un context mundial amb enormes reptes. Malgrat això, en alguns territoris s’està afeblint posant en risc l’aconseguit en dècades de treball col·lectiu.

Amb centenars de dades sobre la cooperació que es realitza des de les 17 comunitats autònomes, aquest Informe ofereix un retrat detallat sobre la situació en la qual es troba aquesta política pública de vital importància per a garantir drets humans en tot el planeta.

L’acte serà a València, el dia 26 de setembre, a les 10h, i comptarà amb la presència de diversos actors de la cooperació que oferiran una àmplia anàlisi sobre la situació en la qual es troba la política de cooperació. Comptarem també amb Stranler López Rivas, defensor de drets humans de Colòmbia acollit al Programa valencià de protecció temporal a persones defensores de drets humans, qui explicarà la importància de la cooperació que es fa des de les autonomies per a garantir la vida de moltes persones.

L’assistència és lliure fins a completar aforament i podrà seguir-se en directe a través de:

Es comptarà amb la presència de:

  • Pedro Carceller Icardo, Director General d’Inclusió i Cooperació Internacional de la Generalitat Valenciana.
  • Cristina Ramón Lupiáñez, presidenta de la Coordinadora Valenciana de ONGD.
  • Carles Xavier López Benedí i Irene Molero Gurrutxaga representants de la Xarxa de Coordinadores Autonòmiques de ONGD.
  • Stranler López Rivas, defensor de drets humans de Colòmbia acollit al Programa valencià de protecció temporal a persones defensores de drets humans.
  • Carlos Gómez Gil, Professor titular en el Departament d’Anàlisi Econòmica Aplicada de la Universitat d’Alacant.

, ,

Desplaça cap amunt