Mobilitzacions de POBRESA ZERO 2017 en València

Actes de POBRESA ZERO en València, la manifestació “MOU-TE CONTRA LA DESIGUALTAT OBSCENA”será el Dissabte 21 d'octubre a les 18h desde la Pl. Alfons el Magnànim (Parterre) de València.

Descarregar Manifest POBRESA ZERO EN VALENCIÀ (PDF) / DESCARGAR EN CASTELLANO (PDF)

VALÈNCIA


DILLUNS, 16 d´OCTUBRE

Presentación a los medios del Informe sobre el Estado de la Pobreza de la Xarxa EAPN con los datos desglosados de la C. Valenciana.

DIMARTS, 17 d´OCTUBRE Dia Internacional per l´eradicació de la pobresa

a les 12h. Performance “Escenas de la cena Obscena” con participación del Alcalde de València. Colaboran Paco Pellicer, Escuelas San José Russafa, Associació d´Actors i Actrius de València, Festival Cabanyal Intim, Universidad Politécnica de Valencia, Acció Cultural PV.

Desplegament de pancarta “banda blanca” en diverses institucions Generalitat, Dipurtació i Ajuntament de València, com a símbol internacional de la lluita contra la pobresa.

Desplegament de pancarta “banda blanca” en Església de Sant Lorenzo com a símbol internacional de la lluita contra la pobresa. A les 19 h. Eucaristia “Enllaça't per la justícia” i lectura del manifest. Organitza Caritas Diocesana València, Mans Unides i Confer.

a les 19 h. en la sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset, Pl. Forn de Sant Nicolás, 4 València. Jornada contra la Desigualtat Obscena amb la presentació Informe sobre desigualtat d'Oxfam, a càrrec de Nerea Basterra d'Oxfam Intermón i Manuel Elviro Vidal presentació de l'actuació de PROEM AID en la crisi humanitària del Mediterraneo, Presenta: Maite Puertes, Pobresa Zero i Federico Buyolo, Director General de Cooperació (Per confirmar). Modera: Antonio Ariño, Vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València.

Descarregar cartell

Descarregar Manifest Pobresa Zero en pdf / Descargar Manifiesto Pobresa Zero en Castellano pdf
DIVENDRES, 20 d'OCTUBRE a les 20.00h. Festival de Benvinguda de la Universitat de València en la Plaça de Bous. Amb ASPENCAT+TXARANGO+VIVA SUÈCIA en la Plaça de Bous de València Obertura de portes a les 19:30. Suport a POBRESA ZERO. Més informació i entrades a la venda en www.uv.es/benvinguda Organitza: SEDI- Universitat de València.

DISSABTE, 21 d'OCTUBRE a les 18h Manifestació contra la pobresa “MOU-TE CONTRA LA DESIGUALTAT OBSCENA” a las 18 h. desde la Pl. Alfonso el Magnánimo (Parterre) de València.Manifestació en València (PDF)


Manifestació en València (JPG)


Manifestació en València A3 (PDF)

ESDEVENIMENT DE FACEBOOK DE VALÈNCIA
Desplaça cap amunt