IV NIT SOLIDÀRIA POBRESA ZERO 2017 “No ens dona igual, Mou-te contra la desigualtat obscena”

Dijuos 5 d´octubre 21:30 h. (apertura de portes a les 21 h.) en la Sala Moon de València amb GOSSOS, HERBA NEGRA i LAS HIJAS DE LA CUMBIA, conductora: Maria Juan. Entrada 12 euros en Notikumi i Pobresa Zero. Mou-te contra la #Desigualdadobscena.IV NIT SOLIDÀRIA POBRESA ZERO 2017“No ens dona igual, Mou-te contra la desigualtat obscena”


Dijous 5 d´octubre 21:30 h. apertura de portes a les 21 h.

Venda d´entrades en taquilla 20:30 h.

Sala Moon c/ Sant Vicent, 200 València MAPA


Entrades 12 euros, recaptació íntegra per a POBRESA ZERO

No està permesa l'entradaal concert a menors de 16 anys

Evento de Facebook: goo.gl/LhnkWd

Venda d´entrades:

ONLINE

MES INFORMACIÓ i venda de entrades en CVONGD i POBRESA ZERO

C/ Moro Zeid nº9 baix – esq. 963913749 – 652547328.


Si no pots vindre a l'acte però hi vols contribuir, pots fer la teua aportació en forma de transferència bancària ací: Fila Zero 3159-0015-8122-6280-7411 (Caixa Popular)

#NitPobresaZero

#desigualdadobscena

Gossos

Gossos

Gossos és un grup dels més populars del rock català format en 1993 que després de més de vint anys de carrera i amb un bon grapat de discos d'estudi editats, estrenen aquest setembre un nou àlbum anomenat ZENIT, que simbolitza la culminació d'una carrera musical amb la combinació perfecta de totes les seves etapes dins un sol disc. 14 cançons que pretenen explicar què és el ZENIT: el punt més alt de la seva vida i la seva carrera en la que han sabut mantenir un discurs, una identitat i una forma genuïna de fer les coses. En el directe busquen la complicitat del públic de manera natural i senzill, sense que per això renunciïn a un concepte artístic d'espectacle de música en viu que connecta de forma impecable i professional amb les diverses generacions, un tret propi que ve avalat per la seva trajectòria.


Herba Negra

Herba Negra

Herba Negra és un grup valencià de música rap, música negra, energia i elegància combinades amb líriques plenes d'emocions, sinceritat i realitat. El grup rebrota aquest any 2017 amb Level up!, un maxi de tres cançons on la banda mostra un gran salt qualitatiu i una progressió en el seu so. Els quasi 40 concerts durant el seu primer any de vida, en els quals presentaven el seu primer treball El Renàixer d'abril han servit per fer crèixer el vincle i la complicitat entre els membres de la banda i aconseguir un so pro, autèntic i propi.


Hijas de la Cumbia Djs

Las Hijas de la Cumbia

Maca i Ale són dos artistes que, juntes, es transformen en Las Hijas de la Cumbia. Amb la seua música alimenten les seues ànimes i les dels altres, omplint-les d'alegria i gossadera ballable. Aquest duo va nàixer en un especial de finalització d'Any en l'estudi de Ràdio Malva, ràdio lliure dels poblats marítims de València, on al llarg de dos anys van omplir les ones de música i bones vibracions en el programa Flor d'Estiu. Aquesta experiència els va obrir els ulls, i es van adonar que a més de l'amistat i el gaudi radiofònic hi havia una mica més que les uniria més que mai: la cumbia. Des d'aquest moment van decidir adoptar la cumbia com una forma de vida.


Resultado de imagen de maria juan

Conductora: Maria Juan

Actriu i còmica valenciana amb monòlegs i espectacles unipersonals com L'amor fot… però no mata, Mariua… el musical, Indignada Pérez cabaret xou o Trenta i … Quants? que ha mantingut en cartell unte amb aparicions en TVE, La Sisena. En aquests moments compagina els seus espectacles en teatres i sales, amb la gira de les nits del Club de la Comèdia per tot el territori nacional


Descarregar cartell en pdf / en jpg


El nostre agraïment a Francesc Anyó

Patrocinen:

                Resultado de imagen de dipùtacion de valencia        Resultado de imagen de caixa popular

Col·laboren:

The Oscar Sound, estudio de grabación en Valencia.        Mostrando WhatsApp Image 2017-09-26 at 13.44.44.jpeg 

          Resultado de imagen de mercavalencia logo         Resultado de imagen de orotana       

Scroll to Top