Gràcies per fer possible la Nit Solidària Pobresa Zero 2015

No vas poder estar en la nit gran de la Setmana contra la pobresa? Vas estar-hi i vols revivir-ho? Aleshores no et pots perdre totes les imatges i vídeos que hem recopilat per a tu d'una nit plena de música, humor, art i sobretot, molta solidaritat

Volem expressar el nostre agraïment a totes les persones: artistes o membres d'organitzacions participants que amb el seu esforç i dedicació feren possible la Nit Solidària de Pobresa Zero 2015.

A Toti Soler, Gemma Humet, Miguel Rellán, Carles Alberola, Meritxell Gené, Eugeni Alemany, Sis veus per al poeta, Albert Vidal, Meugenio, El Cifu, Borja Penalba, Guiem Soldevila, Herba Negra, batucada Borumbaia, Jove muixeranga de València, Colla de tabals i dolçainers del Micalet i Amàlia Garrigós.

També volem donar les gràcies a les entitats sense les quals hauria sigut impossible organitzar aquest esdeveniment: De Mà en mà Produccions, Pollos Planes, Caixa Popular i CulturArts.

MOLTES GRÀCIES A TOTES LES PERSONES pel vostre esforç i compromís.

LES PERSONES PRIMER
POBRESA ZERO


La nit del divendres 16 d'octubre Nit Solidària Pobresa Zero 2015 al Teatre Principal de València. Sota la frase d'Ovidi Montllor “Perquè tot és de tots!” els assistents van poder gaudir de música, humor i tradicions valencianes com la muixeranga. La nit del divendres 16 van passar per l'escenari del Principal Toti Soler i Gemma Humet, Meritxell Gené, El Cifu, Amàlia Garrigós, Eugeni Alemany, Guiem Soldevila, Batucada Borumbaia, etc.

La recaptació íntegra procedent de la venda de les entrades va estar destinada a la campanya de Pobresa Zero. Si no vas poder venir a l'acte però hi vols contribuir, pots fer la teua aportació en forma de transferència bancària ací: Fila 0. 31590015812262807411 (Caixa Popular)

#NitPobresa0

#NitPobresa0

#NitPobresa0

La ‘Nit Solidària Pobresa Zero 2015. Perquè TOT és de TOTS!’ acollí l'actuació de diversos artistes que col·laboraren amb Pobresa Zero, una campanya d'incidència política que demanda polítiques públiques efectives contra la desigualtat i en favor de la cooperació al desenvolupament.

En aquest sentit, l'humor, la música i l'activisme es donaren la mà amb actuacions, entre d'altres, de Toti Soler i Gemma Humet. L'excepcional guitarrista, que va acompanyar al músic i poeta Ovidi Montllor al que li va dedicar la cançó Què et sembla, Toti?, pujarà a l'escenari al costat de la jove cantant i intèrpret, tota una revelació del panorama musical català.

Una altra de les participants serà la cantautora Meritxell Gené, el repertori de la qual inclou poemes musicats sobre l'amor i les arrels de Joan Vinyoli, Maria-Mercè Marçal, Joan Barceló, Montserrat Abelló o Vicent Andrés Estellés.

En aquesta línia, la programació inclogué també a Sis veus per al Poeta, sis dones artistes de reconeguda trajectòria que s'han agrupat per a dissenyar un espectacle en el qual els versos del poeta Vicent Andrés Estellés són els protagonistes del fandango, la malaguenya, la cançó de bressol, el romanç i el cant d’estil.

D'altra banda, El Cifu, cantautor valencià amb lletres directes, reminiscències flamenques i “molt carrer” en les seues cançons, pujà a l'escenari al costat de Borja Penalba, guitarrista i cantant que ha acompanyat a músics tan rellevants com María del Mar Bonet, Feliu Ventura o Lluís Llach.


Repercusió als mitjans:

LAS PROVINCIAS: Humor, música y activismo se darán cita la Nit Solidària Pobresa Zero 2015

ELPERIODIC.COM: La cultura y la solidaridad se darán la mano en la ‘Nit Solidària Pobresa Zero 2015. Perquè TOT és de TOTS!’

LEVANTE: La cultura y la solidaridad se darán la mano en la “Nit de Pobresa Zero 2015”

Desplaça cap amunt