FIRA DE NADAL “#SomComerçJust també al Nadal”

Ja tenim al guanyador de la cistella de Comerç Just de la Fira de Nadal celebrat dissabte passat a València

Dissabte que ve 16 de desembre la Coordinadora Valenciana de ONGD organitza una nova edició de la Fira de Nadal de Comerç Just en ple cor de València (Passeig de Russafa cantó plaça de l´Ajuntament, veure lloc ací) amb quasi d'una desena de punts de degustació i venda de productes de Comerç Just, informació i animació de carrer.

La fira -en la qual participen les ONGD Cáritas, Oxfam Intermón La Tenda de Tot el Món, Proyde, Ecosol, Petjades, Solidaridad Internacional PVromandrà oberta al públic d'11 a 19 hores.

Imagen relacionada


Per a les persones que participen informandose, gaudint i comprant en la Fira de Nadal podran participar en el sorteig d'una cistella de productes de Comerç Just valorada en 50 euros.


El Comerç Just és una eina de lluita contra la pobresa amb la qual es garanteix el respecte als drets humans i laborals de les persones productores, el medi ambient i la igualtat entre homes i dones a tot el món. Més de dos milions de persones es guanyen la vida dignament amb el Comerç Just en comunitats de 75 països empobrits.

Descarregar Cartell


Desplaça cap amunt