Espectacular Festival de Benvinguda Universitat de Valencia amb ASPENCAT+TXARANGO+VIVASUECIA donan suport a POBRESA ZERO

Divendres 20 d´octubre a les 20 h. pl. Bous de València, apertura de portes a laes 19:30 h. Ja estan a la venda les entrades.

Font: www.uv.es/benvinguda

Aquest any una vegada més el Festival de Benvinguda Universitat de València organitzat pel Sedi: Servei d'Informació i Dinamització – Universitat de València té un cartell espectacular: ASPENCAT + TXARANGO + VIVA SUECIA, i recolza una vegada més la campanya Pobresa Zero. Des de POBRESA ZERO volem agraïr a la Universitat de València la confiança i el suport que demostra i ha demostrat tots aquests anys amb la lluita contra la pobresa i la desigualtat. MOLTES GRACIES!

El Festival de Benvinguda, que té lloc a l'octubre, inclou en la seua programació música, teatre i art. Les activitats que s'hi organtizen són una bona oportunitat per entrar en contacte amb altres estudiants i integrar-se de ple en la vida universitària. Tota la informació i la programació dd´activitats s´actualitzara en la web: www.uv.es/benvinguda

ASPENCAT acaba el seu pas pels escenaris en el Concert de Benvinguda dela Universitat de València. Conclou així una trajectòria que els ha portat afer més de sis-cents concerts, amb els seus 6 discos que han fet cantar iballar milers de persones. L’evolució de l’estil del grup ha vingut marcadaper un camí cap a l’electrònica combinada amb els sons més tradicionalsvalencians i amb lletres crítiques i combatives.

Els valencians compartiran escenari amb els catalans TXARANGO, que ambuna música més festiva i alegre connecten ràpidament amb el públic. Defet, és el grup en català amb més projecció internacional del moment. Aixího testimonien els més de tres-cents concerts en 19 països i 4 continentsque han ofert, els més de 500.000 discos descarregats des del seu web,dos Discos d'Or i un palmarès de reconeixements que abasta els principalspremis del públic i la crítica.

Per completar el cartell hi haurà la banda murciana, VIVA SUECIA que es vafer recentment amb el Premi de la Música Independiente a la mejorCanción pel tema “Bien por ti”, i que amb el seu segon àlbum, Otrosprincipios fundamentales va entrar directament al lloc dotzé de la llistaoficial de vendes.

Ja està oberta la Venda de Entrades del Concert de Benvinguda, a les 19:30 h. apertura de portes, actuacions a les 20 h. en la web: www.uv.es/benvinguda

Desplaça cap amunt