Ens adherim al manifest pel Dia Internacional de les Persones Migrants

Des de la Coordinadora Valenciana d’ONGD exigim el compliment i la garantia dels drets  de les persones migrants i el tancament definitiu dels Centres d’Internament  d’Estrangers

El 18 de desembre de 2023 es commemora el Dia Internacional de les Persones Migrants. Com cada any, tant persones migrants com persones aliades, ens convoquem per a exigir el compliment i la garantia dels drets de les persones migrants i exigir el tancament definitiu dels Centres d’Internament d’Estrangers, CIEs.

Les organitzacions socials volem recordar al Govern d’Espanya i a la resta dels Governs europeus que les migracions, en el context actual, són el resultat dels profunds i creixents desajustaments econòmics, socials, polítics i mediambientals causats per les intervencions, l’espoli i el saqueig per part del Nord global als països del Sud global.

Les persones migrants ens reconeixem com a éssers humans dignes de drets: dret a una vida digna, a la lliure circulació, a la salut, a l’habitatge, al treball, a la no discriminació. Drets que són constantment vulnerats per l’Estat espanyol. I ens declarem com a persones que contribuïm i aportem al desenvolupament social, econòmic i cultural d’Espanya.

Descàrrega el manifest al qual ens sumem.

Migrar és un dret! Regularització Ja!  Cap ésser humà és il·legal!  Palestina Lliure!

Desplaça cap amunt